Gospodarska vozila

V maju boste na svoj račun prišli ljubitelji vozil, vzdrževanja in logistike

Maja se bomo srečali na največjih sejmih avtomoto-transportne industrije – Gospodarska vozila in logistika ter Avto in vzdrževanje, ki bosta potekala med 18. in 21. majem na Celjskem sejmu. Gre za edina in največja strokovna sejma za mojstre, poznavalce in ljubitelje. Tokrat bo na ogled kar nekaj novosti in inovacij iz stroke, saj so bili razstavljavci nazadnje na tem sejmu pred štirimi leti, ko sta sejma nazadnje potekala.

Sejem Gospodarska vozila in logistika zajema trende gospodarskih in dostavnih vozil ter opreme in predstavlja najnovejše in trenutno najpopolnejše logistične rešitve. Sejem prinaša največjo ponudbo lahkih, srednjih in težkih gospodarskih vozil, poleg tega bodo na sejmu predstavljeni tudi polpriklopniki, priklopniki, prikolice, manjkala ne bo tudi ponudba specialnih in dostavnih vozil. Dodatno boste lahko še videli ponudbo opreme gospodarskih vozil, pnevmatike, dvigala, ponudbo goriv, maziv in vse ostalo, kar naredi našo vožnjo celovitejšo in bolj popolno ter varno.

Logistične rešitve bodo ponujale navigacijske in telekomunikacijske sisteme, informacijske rešitve, spoznali boste tudi storitve skladiščenja in veliko drugega, kar zajema širok nabor logistike. Poleg ogleda številnih vozil vodilnih znamk, bodo mnoga lahka in dostavna vozila na voljo tudi za testno vožnjo. Pri sejmu Avto in vzdrževanje boste na svoj račun prišli vsi, ki se poklicno ukvarjate ali vas kako drugače zanimajo novosti s področja avtoservisne dejavnosti in avtomobilizma.

Da pa bo vaša sejemska izkušnja še bolj pestra, pa bo dva dni istočasno potekal še sejem KOMOT. Gre za popolnoma nov sejem, ki si ga bo­ste lahko ogledali med 17. in 19. majem, na ogled pa bo komunalna oprema, ravnanje z odpadki in vodne tehnologije.

Vstopnice lahko na spletni strani Celjskega sejma že kupite TUKAJ, in sicer jih na spletu dobite ceneje, po 9 evrov, v času sejma pa bo vstopnica na blagajni stala 12 evrov. Celoten cenik je dostopen na shop.ce-sejem.si. Se vidimo na Celjskem sejmu!