Gospodarska vozila

20 novih MANov ob 30 obletnici delovanja

Podjetje Špedicija Goja iz Ptuja, je izvajalec storitev cestnih prevozov blaga in carinskega posredovanja, svoji osnovni dejavnosti pa v zadnjih letih uspešno nadgrajuje s skladiščno-logističnimi storitvami. Letos na cesto pošilja 20 novih okrepitev tovornih vozil znamke MAN. Z nakupom novih tovornih vozil, se je število, ki jih obsega njihov vozni park povečalo na 90.

Vozila so opremljena z novimi EURO6D motorji, ki dosegajo najvišje ekološke standarde. Pogonski sklopi vsebujejo avtomatizirane menjalnike z integriranimi zadrževalniki, ki so povezani s sistemi prepoznavanja topografije cestišča, s čimer se zagotavlja ekonomična poraba goriva vozil. Vozila so opremljena skladno z najvišjimi standardi udobja ter ergonomije, ki omogoča voznikom udobne in varne delovne pogoje. Ravno tako so vsa vozila opremljena z RIO komunikacijskimi vmesniki, ki omogočajo povezljivost vozila z disponenti, vozniki, skrbnikom voznega parka in omogoča tako sledenje, kot daljinski nadzor nad delovanjem vozil.

Leto 2021 je za omenjeno podjetje prelomno, saj beležijo 30. obletnico delovanja. V teh 30 letih so postali uspešno slovensko transportno podjetje, ki po številu vozil, zaposlenih in prihodkih spada med večja transportna podjetja in s svojo dolgoletno prisotnostjo na mednarodnih trgih uspešno posluje s priznanimi družbami. Svojo krepitev položaja mednarodno priznane, učinkovite in zanesljive blagovne znamke je podjetje okrepilo z naložbo v nakup novih vozil.

V načrtu za letošnje leto ima Špedicija Goja med drugim tudi organizacijo in izvedbo dogodka ob 30. obletnici delovanja podjetja, s katerim se želijo vsem zaposlenim ter partnerjem zahvaliti za skupno prehojeno pot ter še bolj poglobili že utrjene vezi. 30 letni obstoj tako na domačem kot tudi na mednarodnem trgu jim je omogočila neprestana težnja po rasti in kakovosti.