Tehnika

HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo ‘UI za vse situacije’

 Globalna tehnološka blagovna znamka HONOR je z globalnimi partnerji razkrila svojo novo strategijo za vse scenarije z uvedbo sodelovanja med operacijskimi sistemi, ki jih podpira umetna inteligenca, umetno inteligenco, ki je osredotočena na namere uporabnika in nabor pametnih naprav. Na svoji predstavitvi je HONOR poleg globalne predstavitve svojega paradnega konja HONOR Magic6 Pro najavil tudi svoj najnovejši prenosnik z umetno inteligenco HONOR MagicBook Pro 16.

Najnovejši dodatek k prestižni liniji vodilnih modelov serije HONOR Magic HONOR Magic6 Pro, se ponaša z napredkom na področju fotografije, zaslona, zmogljivosti in uporabniške izkušnje, ki jo poganja umetna inteligenca. HONOR je zaradi svoje zavezanosti k inovacijam, osredotočenim na človeka, predstavil MagicOS 8.0, najnovejšo različico svojega operacijskega sistema, ki temelji na operacijskem sistemu Android in uvaja popolnoma opolnomočeno umetno inteligenco na ravni platforme HONOR ter prvi uporabniški vmesnik v panogi, ki temelji na nameri. S tem HONOR spreminja uporabniško izkušnjo in uvaja povsem nove, multimodalne načine interakcije med ljudmi in njihovimi pametnimi napravami.

HONOR Magic6 Pro, ki je obogaten z aplikacijama Magic Capsule in Magic Portal, uporabnikom zagotavlja bolj prilagojeno in intuitivno izkušnjo. Magic Portal izkorišča moč umetne inteligence za razumevanje sporočil in vedenja uporabnikov ter poenostavi zapletene naloge v enostopenjski postopek. Na primer, umetna inteligenca programa Magic Portal hitro prepozna naslove v tekstovnem sporočilu in uporabnike preusmeri na Google Maps, kar jim omogoča navigacijo brez napora. Za družbena omrežja, kot sta Tiktok in Facebook, prav tako poenostavi dostop in deljenje, tako da uporabnikom omogoča posredovanje podrobnosti o rezultatih spletnega brskanja z eno samo potezo. Poleg tega Magic Portal olajša nakupovanje na podlagi slik, saj uporabnike brez težav vodi do platform, kjer lahko najdejo in kupijo želene predmete.

Kamera HONOR Magic6 Pro, ki debitira z novim in izboljšanim sistemom kamere HONOR Falcon in ki jo poganja model umetne inteligence, je usposobljena s podatkovno bazo, ki je kar 28-krat večja od prejšnje generacije. Vključuje HONOR AI Motion Sensing Capture – napreden algoritem za zajemanje fotografij z umetno inteligenco, ki brez težav predvidi in zajame odločilne trenutke v izjemno visoki ločljivosti. Napredni HONOR AI Motion Sensing Capture kamere telefona HONOR Magic6 Pro presega prejšnjo generacijo, saj pokriva tudi širši nabor športov in aktivnosti, kot so skoki, ples in borilne veščine.

Poleg tega najnovejši sistem kamer HONOR predstavlja izjemen teleobjektiv kamere z ločljivostjo 180 MP (f/2.6, OIS) z optičnim zoomom 2,5x in digitalnim zoomom do 100x. HONOR Magic6 Pro ima tudi ultraširokokotno kamero s 50 milijoni slikovnih pik (f.2.0, EIS) in zmogljivo glavno kamero s 50 milijoni slikovnih pik z možnostmi spremenljive zaslonke (f/1.4 in f/2.0, OIS) za hitro zajemanje izjemno jasnih trenutkov brez kompromisov, ko gre za detajle.

Izjemna zmogljivost, ki jo poganjajo inovacije različnih panog in potrjuje DXOMARK

HONOR Magic6 Pro poganja mobilna platforma Snapdragon 8 Gen 3, ki zagotavlja izjemne igralne izkušnje ob odlični učinkovitosti baterije in je opremljena z napredki, ki zmogljivost na novo opredeljujejo. Po zgledu revolucionarne industrije električnih vozil HONOR v pametni telefon HONOR Magic6 Pro vnaša svojo povsem novo baterijo druge generacije iz silicija in ogljika s čipom HONOR E1, ki omogoča upravljanje baterije za izboljšanje energetske učinkovitosti.

 

Nadaljevanje sodelovanja s PORSCHE DESIGN

HONOR je predstavil tudi svoj najnovejši prenosni računalnik z umetno inteligenco HONOR MagicBook Pro 16 z močjo, ki omogoča sodelovanje med različnimi operacijskimi sistemi. Z izkoriščanjem izboljšane zmogljivosti, ki jo prinaša umetna inteligenca na ravni platforme HONOR z najsodobnejšim CPE in GPE, HONOR MagicBook 16 Pro omogoča preprosto deljenje obvestil in sinhronizacijo materialov na pametnih telefonih, računalnikih in tablicah HONOR z MagicRing, kar omogoča maksimalno udobje in enostavnost uporabe. Skupaj z novim prenosnikom je bil predstavljen najnovejši tablični računalnik HONOR Pad 9 z impresivnim 12,1-palčnim 2,5K HONOR FullView zaslonom, s frekvenco osveževanja 120 Hz, avdio sistemom z osmimi zvočniki, ki vključuje HONOR Histen tehnologijo za uravnavanje zvoka.