Tehnika

HONOR Magic V2 upogibni telefon

Globalna tehnološka znamka HONOR je to jesen predstavila najtanjši in eden najlažjih preklopnih pametnih telefonov na svetu – HONOR Magic V2, ki bo kmalu prišel tudi na slovenski trg.

 

Tehnologija integriranega utora in utora za utor omogoča uspešno integracijo pokrova gredi tečaja in telesa tečaja, kar znatno zmanjša notranji prostor in skupno debelino tečaja. HONOR-jev inovativen pristop in predanost uvajanju vedno tanjših preklopnih pametnih telefonov je celovita rešitev za dolgoletno težavo debeline preklopnega zaslona. Zaradi svojih revolucionarnih inovacij lahko HONOR Magic V2 prenese več kot 400 tisoč upogibov. Njegove izjemne lastnosti utirajo pot brezskrbni uporabi, tudi če napravo zložite 100-krat na dan, kar zagotavlja življenjsko dobo do deset let.

Nova arhitektura za več prostora in moči

Tradicionalna “troslojno zložena” arhitektura sistema za upravljanje zaslona je že dolgo pomembna ovira za vgradnjo velikih baterij v tanke in lahke mobilne telefone na preklop. Z vključitvijo revolucionarne komponente gonilnika zaslona »tri v enem« je HONOR lahko izkoristil dodatni notranji prostor in v HONOR Magic V2 vgradil 5000 mAh silicijevo-ogljikovo baterijo. Vključitev 5.000 mAh baterije v tako tanko in lahko ohišje je dokaz HONOR-jeve neomajne zavezanosti premikanju meja tehnoloških inovacij in inženirske odličnosti ter izbiri prave, čeprav zahtevne poti do uspeha.

 

HONOR Ultra tanek hladilni sistem Bionic VC

Pametni telefoni, zlasti tisti z zmogljivimi procesorji in naprednimi funkcijami, potrebujejo učinkovite hladilne sisteme, ki preprečujejo pregrevanje, ohranjajo optimalno delovanje in zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost. HONOR Ultra-thin Bionic VC hladilni sistem izpolnjuje te potrebe z uporabo večplastnega pristopa, hladilni sistem vključuje napredne materiale, kot so ultra-tanka parna komora (VC), ultra-visoko toplotno prevodni grafit, toplotno prevodni gel, bakrena folija in AL srednji okvir z visoko toplotno prevodnostjo. Kljub omejitvam ultratanke debeline naprave ta inovativni HONOR Ultra-thin Bionic VC hladilni sistem kar najbolje izkoristi vsak palec za zagotavljanje izjemne učinkovitosti hlajenja.

Bionic VC je zasnovan tako, da posnema naravno debelino krila cikade, saj meri neverjetnih 0,22 mm, celoten hladilni sistem pa ima hladilno površino 29 tisoč kvadratnih metrov, kar je 12,5-odstotno povečanje v primerjavi s prejšnjo generacijo, napravi HONOR Magic V2 pa daje še eno vodilno priznanje v industriji.