Veličastna otvoritev novih prostorov

 

Cordia d.o.o., je slovesno odprla nov, sodoben PSC v Hočah pri Mariboru.

Podjetje Cordia d.o.o., ki pri nas zastopa, prodaja in servisira vozila znamke DAF ter priklopna vozila znamke Berger, je odprla nov prodajno servisni center v Hočah pri Mariboru. Ker so stari prostori postali premajhni, so se odločili za nakup zemljišča ter ob starem objektu v 15 mesecih zgradili nov objekt ter veliko parkirišče.

Prodajalna rezervnih delov in dodatne opreme

V projektu je bil osebno udeležen tudi Sašo Bitenc, lastnik podjetja, ki je vseskozi nadzoroval potek izgradnje. Objekt se razteza na 1300 m2. V poslovnem delu je lepo urejena sprejemnica ter trgovina z rezervnimi deli, v nadstropju so pisarne, med tem ko so v delavnici trije servisni kanali ter dodaten prostor za popravila.

Ob tovornih vozilih DAF bodo servisirali tudi priklopnike

V novem objektu bo 10 zaposlenih, ki bodo ob servisiranju DAF tovornjakov skrbeli tudi za servis večine priklopnih vozil, ki se prodajajo v Sloveniji. Na drugi strani dvorišča je star objekt, kjer bodo popravljali pretežno hladilne agregate.

Trije servisni kanali in najmodernejše orodje.

Objekt so slavnostno odprla lastnika podjetja Majda in Sašo Bitenc. Kljub temu, da je Slovenija majhna, pa je vseeno pomemben trg tudi za Nizozemski DAF, saj se je otvoritve udeleži visok predstavnik iz tovarne. G. Michiel Kuijs, direktor prodaje DAF Trucks N. V. je ob tej priložnost predstavil tudi vizijo prihodnosti DAFa in se zahvalil podjetju Cordia d.o.o. za požrtvovalno in  prizadevno delo.

Premierna predstavitev novega DAF LF v Sloveniji.

Poleg otvoritve so si gostje lahko ogledali celotno paleto DAF vozil ter premierno predstavitev novega LF-a s 4 litrskim motorjem v Sloveniji. Z vsemi vozili se je bilo možno tudi zapeljati in jih preizkusiti na testni vožnji.