Gospodarska vozila

Stellantis predstavlja MyTasks

MyTasks upravljavcem voznih parkov ali dispečerjem omogoča dodeljevanje naročil ali spreminjanje dnevnega urnika posameznih voznikov neposredno preko spletnega portala. Vozniki bodo o svojih naročilih obveščeni v realnem času s pojavnim sporočilom na zaslonu infotainment sistema v vozilu.

Stellantis predstavlja MyTasks, prvo orodje v panogi, ki upravitelju voznega parka omogoča komunikacijo z vozniki, dodeljevanje naročil in posodabljanje statusa opravil v realnem času neposredno iz informacijsko-razvedrilnega sistema vozila. Zahvaljujoč MyTasks so motnje med letenjem drastično zmanjšane, saj voznik ne sme več gledati v svoje pametne telefone. Uporablja se za upravljavce voznih parkov tako očitno v smislu varnosti in učinkovitosti, predvsem zaradi prihrankov pri nakupu dodatne opreme za prodajo.

Aplikacija je inovativen, patentiran vmesnik, ki omogoča komunikacijo med upraviteljem voznega parka in voznikom ter uporablja funkcije in posodobitve po zraku (OTA). Zahvaljujoč posodobitvi OTA je MyTasks uporaben tudi na vozilih Stellantis, ki so na cesti.

Uporaba naprednih tehnologij za izboljšanje varnosti vozil in zagotavljanje dragocenih informacij je gonilo strateškega načrta Stellantis Dare Forward 2030, katerega namen je zagotoviti tehnološko napredne rešitve mobilnosti. Stellantis prav tako razvija STLA Brain, STLA SmartCockpit in STLA AutoDrive, skupno tehnoloških platform, ki bodo v velikem obsegu predstavljene od poletja 2024.

MyTasks je na voljo za vsa vozila v skupini Stelantis: Citroën, FIAT Professional, Opel, Peugeot in Vauxhall.