Iveco ostaja dobavitelj tovornjakov za moštvo Alfa Romeo

IVECO je uradni partner ekipe Alfa Romeo Racing ORLEN od leta 2019. Ekipo opremlja s svojimi tovornjaki, s katerimi prevažajo opremo od dirkališča do dirkališča.

Z novo sezono je Iveco ekipi predal pet novih tovornjakov S-WAY za delno obnovo logističnega voznega parka ekipe, ki sedaj vključuje sedem tovornjakov Stralis in kombijev Daily.

Novi tovornjaki IVECO S-WAY se bodo pridružili obstoječi floti Alfa Romeo Racing ORLEN. Z njimi bodo v prihajajoči sezoni zagotovili varen in učinkovit prevoz opreme in moštva, do vseh evropskih dirk v letošnji sezoni. Zanesljivost Iveco tovornjakov, njihova vzdržljivost v številnih ekstremnih razmerah, ekonomičnost in nizki skupni stroški lastništva so bili ključni dejavnik pri izbiri Alfa Romeo Racing ORLEN za te tovornjake.

Thomas Hilse, predsednik blagovne znamke IVECO, je dejal: »Ponosni smo na naše partnerstvo z ekipo Alfa Romeo Racing ORLEN. Delimo iste vrednote, ambicije in strast. Z močnim timskim duhom stremimo k odličnosti in nenehno premikamo meje uspešnosti. Navdušeni smo nad svetom športa, vodi pa nas enak cilj – zmaga! IVECO ima dolgo tradicijo v avtomobilskem športu in veselimo se nove dirkalne sezone, ekipi pa želimo veliko uspeha! ”