Soul Fingersi pospremili novi S-Way na slovenski trg

Pod vodstvom Tare Zupančič in v ritmih Soul Fingersov je podjetje Benussi, ob navzočnosti številnih slovenskih prevoznikov predstavilo novi Ivecov največji tovornjak S-Way.

Več kot 500 strokovnjakov je bilo vključenih v razvoj novega vozila. Za razvoj so porabili tri leta, naredili več milijonov testnih kilometrov, pri čemer so jim pomagale tudi stranke. Vse dobre stvari prejšnje generacije so prenesene na novo in nadgrajene, dodanih pa je ogromno novosti, ki so vse prilagojene uporabnikom za lažje upravljanje in vzdrževanje. Zagotovo je novi Iveco S-Way zvezda te jeseni.

Ob dobri jedači in pijači ter bogatem programu, so si navzoči lahko novi tovornjak tudi ogledali od blizu, se povzpeli v kabino in se prepričali, da gre za zares nov izdelek. Zbrane so pred tem pozdravili Silvano Benussi, generalni direktor in lastnik podjetja, Kristjan Prinčič vodja poslovnega centra Benussi, med tem ko je Mojmir Kranjec podelil priznanja v obliki slik novega S-Waya, prvim trem kupcem.

Prireditev se je nadaljevala v veselih ritmih Hrvaške skupine Soul Fingers, ki so se na koncu pomešali med občinstvo in naredili nekaj fotografij pred novim tovornjakom.