Novi Opel Vivaro Sport

 

V prodajne salone prihaja Opel Vivaro Sport, ki ga odlikuje dinamično oblikovanje in izjemna praktičnost. Nova različica je na voljo kot kombi, furgon in furgon z dvojno kabino ter z dvema dolžinama in skupno maso do 2,9 tone. Navdušuje tudi s privlačno vstopno ceno 25.193 evrov (priporočena prodajna cena z DDV v Sloveniji).

Vivaro Sport v svoj segment prinaša osupljivo raven oblikovanja in opreme – in to serijsko. Srebrne ali črne okrasne proge dopolnjujejo izbrana lakiranja. Krasijo stranice vozila ter masko in streho, da dobi Vivaro Sport res športen videz. 17-palčna aluminijasta platišča – za doplačilo na voljo tudi v črni barvi – poskrbijo za piko na i športnega videza. Žarometi sijejo z energetsko varčnimi LED dnevnimi lučmi, meglenke pa posrbijo še za osvetlitev odcepov.

Zatemnjena stekla stranskih in zadnjega okna varujejo potnike v kombiju pred soncem in radovednimi pogledi. Za doplačilo so na voljo tudi usnjena oblazinjenja in preproge iz velurja s kontrastnimi belimi šivi, ki zagotavljajo še večjo prefinjenost. Za prijetno razvedrilo potnikov v Vivaru Sport je na voljo najsodobnejši sistem IntelliLink Navi 50 s pretočnim predvajanjem zvoka prek Bluetootha, samodejnim prepoznavanjem glasbe zvočnih naprav in priključkom USB ter govornim upravljanjem Siri za združljive naprave Apple.

Vivaro Sport svojo zmogljivost pokaže tudi v prostoru za tovor. Za doplačilo (od 2257 evrov naprej za furgon z dvojno kabino) je na voljo paket dizajnerske opreme Design Cargo, ki poskrbi za slog in zaščito tovornega prostora s temno sivimi stranskimi oblogami, obročki za pritrjevanje tovora, praktičnimi predali in modro ambientalno osvetlitvijo.

Dinamično zunanjost in ugodne pakete opreme za Vivaro Sport idealno dopolnjujejo učinkoviti motorji. Najnovejši član družine lahkih gospodarskih vozil bo na voljo z zmogljivim in varčnim motorjem 1.6 BiTurbo CDTI z 92 kW/125 KM ali 107 kW/145 KM ali motorjem 1.6 CDTI z enojno turbino in 88 kW/120 KM.