Gospodarska vozila

Nov servis tovornih vozil v Mariboru

Servis za tovorna vozila in vulkanizerske storitve

Na Štajerskem je podjetje Pribo d.o.o. odprlo nov servisni center za tovorna vozila.

Delo poteka v dveh izmenah.

V Hočah, na že znani lokaciji, kjer je nekoč posloval Kamio servis, je podjetje Pribo d.o.o. odprlo nov, sodoben servisni center za tovorna vozila in hladilne naprave Termoking. Servis je odprt med tednom od 7 do 20 ure ter v soboto od 7 do 12 ure.

Za tovornjake bo skrbelo 6 visoko usposobljenih serviserjev v dveh izmenah, v prihodu pa sta še dva. Da bo servis pravilno deloval in da bodo kapacitete zapolnjene pa bosta skrbela Boštjan Polanc in njegova soproga. Boštjan poudarja, da je glede na lokacijo servis sicer nov in sodobno opremljen z usposobljenim kadrom, zgodba pa ostaja enak.

Vodja servisa Boštjan Polanc

»Na cestah je vedno več tovornjakov, ki potrebujejo kvaliteten servis in tu smo jim v pomoč mi. Štajerskim prevoznikom ni na roko voziti prazne tovornjake na servis v Ljubljano, saj zgubljajo čas, zato jim bo naš servis skrajšal neoperativni čas tovornjaka in hkrati tudi privarčeval kakšen evro zaradi praznih voženj v Ljubljano,« je povedal Polanc, ki mu tovornjaki niso tuji, saj je v tem poslu že vrsto let. Tudi v prihodnje si bo prizadeval da bodo stranke s storitvami na Pribo servisu zadovoljne.

Na otvoritvi je Michelin pripravil zanimivo predavanje, predstavnik Gospodarske zbornice pa je napovedal subvencije za nakup pnevmatik.

Na servisu imajo tri kanale in dodaten slep kanal, tako da lahko na enkrat sprejmejo do štiri tovornjake v pokrito garažo. Opravljajo tudi vulkanizerske storitve ter prodajajo pnevmatike Michelin in BF Goodrige. Vedno je na zalogi zadostna količina pnevmatik za tovorna in priklopna vozila. Na dan otvoritve so pripravili predavanje o dobri uporabi pnevmatike ter zbranim podali nekaj nasvetov za podaljšanje življenjske dobe pnevmatik, do konca avgusta pa pnevmatike Michelin ponujajo tudi po posebni, znižani ceni.

Otvoritev se je bo dobri hrani in pijači, glasbi, nastopu brazilskih deklet ter veselih štajerskih prevoznikih, zavlekla v pozne ure.