Gospodarska vozila

IVECO Over the Air Update

Iveco širi paleto svojih storitev IVECO ON, ki jih omogoča s povezovanjem z inovativno funkcijo IVECO Over the Air Update, ki uporabnikom omogoča oddaljeno posodobitev programske opreme vozila brez ustavljanja. Je praktična rešitev, ki prihrani čas, se izogne ​​obisku servisne delavnice in zagotovi, da je programska oprema vedno posodobljena.

Digitalne storitve IVECO ON so osredotočene na olajšanje dela voznikov in pomoč upravnikom voznih parkov, da ohranijo svojo floto učinkovito in produktivno. Inovativna funkcija IVECO Over the Air Update, ki je na voljo v vseh vozilih Daily in S-WAY, opremljenih s Connectivity Boxom, strankam omogoča samostojno brezžično nadgradnjo programske opreme, prihrani čas in podaljša delovanje vozila.

Posodabljanje IVECO Over the Air je izjemno enostavno za uporabo in vam omogoča hitro posodobitev programske opreme vašega vozila, ne da bi morali obiskati delavnico. Uporabnik lahko to stori kjer koli in kadar koli, v samo nekaj minutah, z zahtevo, da je vozilo parkirano na varnem mestu. To pomeni, da lahko voznik posodobi posodobitev, kadar je to primerno, med odmori, med odmorom v skladišču, ne da bi pri tem izgubljal čas.

Za uporabo funkcij IVECO Over the Air Update morajo uporabniki samo zagotoviti, da ima njihov Daily ali S-WAY Conectivity Box in da so registrirani uporabniki IVECO ON z računom, povezanim z njihovim vozilom. Ko prejmejo obvestilo, da je na voljo posodobitev in da je njihovo vozilo varno parkirano, ga lahko prenesejo in namestijo z uporabo informacijsko-razvedrilnega sistema ali mobilne aplikacije Easy Way.