Avtomobilizem

Od petka do nedelje vabljeni na Vransko na dinamični avtosalon

V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem se je danes z novinarsko konferenco uradno odprl eden največjih avtomobilističnih dogodkov letošnjega leta – Emil Frey Dinamični avtosalon, ki bo za širšo javnost odprt od 2. do 4. junija 2023, med 9. in 19. uro.

Dogodek, ki ga skupina organizira v sodelovanju z AMZS Centrom varne vožnje na Vranskem obljublja, da bo navdušil ljubitelje avtomobilov, strokovnjake v industriji in splošno javnost.

Ob slavnostni otvoritvi je Jožko Tomšič, generalni direktor Skupine Emil Frey za Slovenijo, povedal: »Izjemno sem ponosen, da smo v sodelovanju z AMZS Centrom varne vožnje na Vranskem pripravili edinstven večdnevni dogodek mobilnosti, ki bo obiskovalcem ponudil atraktivna, tehnološka, terenska in električna avtomobilska doživetja. Pokazali bomo slovenske avtomobilske premiere, več kot 70 razstavljenih in testnih vozil, praktične vozniške delavnice, omogočili druženja s strokovnjaki, animacije za otroke in še mnogo več.«

 

Ljubitelji jeklenih konjičkov bodo lahko na površini 66.000 kvadratnih metrov spoznali in prvič na enem mestu tudi preskusili več kot 70 avtomobilov znamk Alfa Romeo, Abarth, Citroën, DS, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi Motors in Peugeot. Spoznati pa bo mogoče tudi tovorne velikane, kot je Actros L Edition 3, paradni konj ponudbe Mercedes-Benz Trucks, enega in edinega Unimoga, električni kamion eActros ter FUSO Canter, najbolje prodajan lahki tovornjak na svetu.

Prvi Emil Frey Dinamični avtosalon ima zelo jasen slogan in sporočilo – PRIDI. VIDI. VOZI. Že iz tega lahko razberemo, da bo dogajanje zelo pestro. Zvezde dogodka pa bodo vsekakor vozila vseh znamk, združenih pod streho skupine Emil Frey. Z 2. junijem se vrata salona odpirajo širši javnosti, ki bo lahko brezplačno preizkusila vozila 12 blagovnih znamk, ki zajemajo tako osebna kot tovorna vozila.

Jekleni lepotci so razstavljeni v razstavnem šotoru, kjer je prisotno tudi prodajno osebje, ki bo odgovarjalo na vsa vprašanja. Enako kot v prodajnih salonih bodo tudi tukaj na voljo vozila za testne vožnje.

»Obljubljamo spektakularno srečanje avtomobilskih navdušencev, strokovnjakov in radovednih obiskovalcev. S serijo avtomobilskih zvezd in poudarkom na najsodobnejših varnostnih tehnologijah, ki jih bo moč preizkusiti v praksi s pomočjo vrhunskih inštruktorjev, bo ta dogodek na novo definiral meje avtomobilskih predstavitev. Udeleženci bodo deležni nepozabne izkušnje, saj bodo raziskovali najnovejše avtomobilske trende in bili priča prihodnosti mobilnosti, ki se bo odvijala pred njihovimi očmi,« je ob zaključku poudaril Jožko Tomšič.

 

Zato Pridite, Vidite in Vozite. Prisotnost na salonu zagotovljena širši javnosti in za udeležence popolnoma brezplačna, seveda pa je potrebna predhodna prijava na uradni strani dogodka Emil Frey Dinamični avtosalon.

default