Avtomobilizem

NEPOZABNA KINEMATOGRAFSKA IZKUŠNJA V SODELOVANJU S PEUGEOTOM

 Znova so zažarele filmske zvezde na Ljubljanskem gradu, kjer bodo obiskovalci lahko uživali v kinu pod zvezdami, edinstveni izkušnji kina na prostem, ki že leta navdušuje občinstvo in ponuja nepozabna kinematografska doživetja v osrčju ene najbolj ikoničnih slovenskih znamenitosti, Ljubljanskega gradu. Ta edinstven poletni dogodek združuje ljubezen do filma in lepoto na prostem ter ustvarja očarljiv ambient, ki gledalce popelje v svet pripovedovanja zgodb. Kot dolgoletni partner tega izjemnega kina na prostem, si Peugeot prizadeva izboljšati čarobno izkušnjo za filmske navdušence, pri čemer spodbuja povezavo med zapeljivo avtomobilsko eleganco in kinematografskim sijajem.

Na Grajskem dvorišču se bo od 13. julija do 5. avgusta zvrstil izbor premier in predpremier ter nekaterih najbolj odmevnih filmov kinematografske sezone. Z letošnjega Cannesa prihaja film, ovenčan z zlato palmo – Anatomija padca (Anatomie d’une chute) režiserke Justine Triet, ki bo na Peugeotovi predpremieri na ogled v četrtek, 27. julija.

Peugeotovo sodelovanje s Filmom pod zvezdami pomeni skupno strast do inovacij, ustvarjalnosti in odličnosti. S povezovanjem s tem cenjenim dogodkom Peugeot krepi svojo zavezanost podpiranju kulturnih pobud, ki slavijo umetnost in dvigujejo izkušnjo skupnosti.

»Navdušeni smo nad sodelovanjem s Filmom pod zvezdami na Ljubljanskem gradu,« je povedal Adam Kavšek, direktor P Automobil Importa. “To sodelovanje nam omogoča, da se povežemo z raznolikim občinstvom, ki deli našo strast do umetniškega izražanja in ljubezen do izjemnih izkušenj. Pri Peugeotu si prizadevamo zagotoviti vozila, ki poosebljajo eleganco, zmogljivost in užitke v vožnji, in verjamemo da bo to partnerstvo vneslo isti duh v očarljivi svet kinematografije. Obogatitev izkušenj se popolnoma ujema z našim poslanstvom, da skupnosti prinesemo izjemne kulturne dogodke.”

»Zelo nas veseli, da je Peugeot, naš dolgoletni partner Filma pod zvezdami, z nami tudi v letošnjem, za Kinodvor tako posebnem letu. Kinodvor namreč letos obeležuje kar tri obletnice –  100. obletnico kinodvorane na Kolodvorski, dvajseto obletnico art kina in 15 let mestnega kina in veseli nas, da bomo lahko skupaj z gledalci in Peugeotom praznovali tudi na Ljubljanskem gradu s filmi in filmskimi zvezdami.« je povedala Tjaša Smrekar, Vodja projektov pri Kinodvoru.

Peugeot vabi vse, da se pridružijo temu izjemnemu dogodku, kjer se pod zvezdnatim nebom na Ljubljanskem gradu združita svetova avtomobilske odličnosti in kinematografskega sijaja.

Sprejmite čarobnost kina pod vedrim nebom in moč privlačnosti, ki je zapisana v zvezdah.