Avtomobilizem

MY AMI CARGO OMOGOČA PISARNO IN DOSTAVO NA KOLESIH

MY AMI CARGO predstavlja inovativno vozilo, ki je za razliko od osnovnih modelov AMI namenjen za potrebe poslovnih uporabnikov, kot so dostava hrane, pošte, podjetja, ki dajejo vozila v najem, za samostojne podjetnike ali občine in mnoge druge dejavnosti. Namenjen je vsem, ki iščejo fleksibilno, modularno in 100-odstotno električno vozilo za opravljanje svoje dejavnosti tako v mestu kot izven mesta.

Na sovoznikovem sedežu se namreč nahaja tovorni prostor, tako da vozilo skupno ponuja kar 400 litrov uporabne prostornine in 140 kg skupne dovoljene obremenitve, ob tem pa še mobilno pisarno. Nad nakladalnim prostorom vozila MY AMI CARGO je polica, ki se lahko uporablja tudi kot pokrov. Prenese do 40 kilogramov obremenitve, skupaj z njo pa se vozilo spremeni v mobilno pisarno: na posebej urejeno površino formata A4 lahko odložimo dobavnice, naročilnice ali tablični računalnik. MY AMI CARGO lahko služi tudi kot reklama na štirih kolesih, saj omogoča, da ga uporabnik polepi po svojih željah in tako še dodatna predstavi svojo dejavnost.

Filip Koren, direktor C Automobil Import d.o.o., ob tem poudarja: »Veseli me, da imamo tudi na slovenskem trgu tako inovativno in praktično vozilo, kot je  MY AMI CARGO. Še posebej zato, ker gre za vozilo, ki predstavlja tako rekoč popolno rešitev za številne poslovne dejavnosti, ki terjajo hitro in prilagodljivo dostavo. Zato sem prepričan, da bodo uporabniki v prihodnje zagotovo odkrili, da to vozilo zaradi boljše zaščite pred mrazom, vetrom, dežjem, snegom in nenazadnje tudi soncem, predstavlja veliko prijaznejšo uporabo oziroma izkušnjo, kot so jo poznali doslej s tradicionalnimi dostavnimi sredstvi. Navsezadnje pa je MY AMI CARGO prav zaradi zanesljive baterijske tehnologije, praktičnega tovornega prostora in možnosti mobilne pisarne naravnost ustvarjen za prihodnost dostave.«

Modularno in izvlečno polico se lahko dvigne proti vozniku za boljši dostop do prostora za shranjevanje od zunaj ali proti sovoznikovim vratom za lažji dostop do vsebine z voznikovega sedeža. Na zadnji strani pa je posebno odlagalno mesto za shranjevanje predmetov, ki jih je treba dodatno zavarovati.

MY AMI CARGO je idealen partner za najrazličnejše poslovne dejavnosti in za zaposlene vseh starosti, saj ga lahko vozite z vozniškim dovoljenjem kategorije AM. Z njim pa lahko izkoristite tudi vse prednosti električnega pogona. To neslišno vozilo je zelo enostavno za vožnjo, saj je njegov celoten navor na voljo že takoj ob zagonu. Najbolj primeren je za kratke poti po mestnih in primestnih predelih, saj ponuja do 75 kilometrov dosega. Opremljen je s 6-kW motorjem, ki razvije največjo hitrost 45km/h. Njegova litij-ionska baterija s 5,5 kWh vozila se napolni na preprosti 220 V gospodinjski vtičnici v zgolj 3 urah, torej tako enostavno kot pametni telefon. V dolžino meri komaj 2,41 metra, zavzame le polovico parkirnega mesta, njegov obračalni krog pa znaša samo 7,20 metra.

Na voljo je tudi širok izbor dodatne opreme, vse od mreže za vrata, talne obloge, odlagalna mesta, nosilec za pametni telefon, enota DAT@AMI za povezavo vašega pametnega telefona in drugo.