Majhna športna zvezda

Prihaja natančen športni stroj s športnim podvozjem, prefinjeno nastavljenim na progi Nordschleife v Nürburgringu, ki mojstrsko obvlada vožnjo skozi ovinke.

Trivratna kombilimuzina v skladu z geslom “hitro, hitreje, Corsa GSi” očara z natančnimi potezami: športen značaj poudarijo velike odprtine za zajem zraka, izklesan pokrov motornega prostora, izrazit zadnji spojler in natančno izoblikovani bočni pragi. S prednje strani je takoj opazna navihana maska Opla GSi z velikim satovjem, Oplov blisk, ki ga obdajata krili, je postavljen v sredino, pokrova zunanjih ogledal iz karbona sta prepričljivo dirkaška. Veliki s kromom obrobljeni oblikovni elementi so prek črnih prečnih delov, ki potekajo čez prednji del, vizualno povezani v vodoravni črti in tako kot črna letev na pokrovu motornega prostora dajejo vtis športnika, ki ponosno stoji na cesti. Tudi pogled z zadnje strani razkrije izrazito oblikovanje. Velik spojler na robu strehe ustvari dodaten potisk navzdol, športno kromirano izpušno cev obdaja spodnja zadnja obroba v barvi karoserije.

Popoln športni občutek odraža tudi notranjost. Voznik Corse GSi si lahko za doplačilo omisli sedež Recaro in z rokami objame športen volanski obroč. Pri prestavljanju se v usnje odeta glava prestavne ročice odlično prilega dlani in s pritiskom na športne stopalke iz aluminija se začne popolno uživanje v vožnji. Corsa GSi zagotavlja popolno natančnost: športno podvozje, s katerim se odlikuje tudi različica OPC, in zavore z rdečimi zavornimi čeljustmi omogočajo precizno športno vožnjo, izjemno vodenje in športno kratke zavorne razdalje tudi v kombinaciji z 18-palčnimi platišči iz lahkih kovin, ki so na voljo za doplačilo.

Potnike v Corsi GSi bodo razvajale izjemne možnosti povezav, saj bo za doplačilo na voljo tudi sistem za informacije in razvedrilo IntelliLink, ki v vozilo prinaša svet, dobro znan uporabnikom pametnih telefonov z operacijskim sistemom Apple iOS in Android.