Jeep #ROCKFUELED

 

Znamka Jeep predstavlja svoj najzanimivejši glasbeni projekt doslej. Gre za edinstven in nevsakdanji dogodek, na katerem bo z nastopom v modelu Jeep Compass Limited sodelovalo nekaj najobetavnejših evropskih mladih skupin.

Izvirni projekt #ROCKFUELED bo predvajan na družbenih omrežjih, na katerih je prisotna znamka, člani Skupine lastnikov vozil Jeep (Jeep Owners Group) pa bodo izglasovali najljubšo skupino. Kliknite tukaj in si oglejte prvi nastop.

Ena izmed skupin bo tudi v živo nastopila pred ljubitelji vozil znamke Jeep na zelo obiskanem dogodku Camp Jeep 2018 – največjem dogodku Skupine lastnikov vozil Jeep, ki se bo od 13. do 15. julija odvijal na avstrijskem dirkališču Red Bull Ring.

Pri projektu #ROCKFUELED bo sodelovalo šest obetajočih mladih skupin iz držav, v katerih bo potekala razprodana turneja skupine Rolling Stones, to so Velika Britanija, Nemčija, Francija, Poljska in Češka.

Vsaka skupina bo s svojo skladbo nastopila v SUV vozilu znamke Jeep, ki bo vozil po ulicah Londona, kjer je bila ustanovljena skupina Rolling Stones. Vsak teden bo na družbenih omrežjih znamke Jeep predstavljena ena skupina.

V sodelovanju z glasbeno založbo Noisey televizijske mreže Vice je edinstveni projekt #ROCKFUELED zasnovan skladno s pustolovskim, brezčasnim in predvsem mednarodnim pridihom znamke Jeep ter njeno vključitvijo v svet rocka. Seveda so v ospredju tudi uporabniku prijazna povezljivost, napredne varnostne tehnološke rešitve in prepoznavna, sodobna oblikovna zasnova modela Compass.