Tehnika

HONOR in Porsche Design združujeta moči

Globalna tehnološka znamka HONOR in znamka luksuznega življenjskega sloga Porsche Design sta napovedali strateško partnerstvo. Obe blagovni znamki vodi vizija ustvarjanja inovativnih izdelkov, ki združujejo funkcionalno zasnovo z vrhunsko tehnologijo ter vrednote doslednega doseganja nove odličnosti in premikanja meja. Obe podjetji bosta tako združili svoje oblikovalske filozofije za ustvarjanje vrhunskih naprav in uporabnikom ponudili razkošno uporabniško izkušnjo v svetu elektronike.

 

Najboljše iz obeh svetov

Zahvaljujoč pomembnim raziskovalnim in razvojnim zmogljivostim je HONOR postal vodilni na področju različnih tehnologij. Odkar je pred tremi leti ustanovil svoje podjetje, se je v kratkem času pozicioniral kot vodilni v industriji pametnih telefonov, preklopnikov in mobilnih inovacij. HONOR-jev portfelj izdelkov in storitev navdušuje s pametnimi, inovativnimi izdelki, ki ponujajo vrhunsko uporabniško izkušnjo in izjemne lastnosti, zlasti na področjih, ki so najbolj pomembna za potrošnike – vključno z življenjsko dobo baterije, tehnologijo zaslona ter fotografijo in video produkcijo. HONOR je dokazal, da je sposoben biti visoko pozicioniran, ko gre za pametne tehnologije.

Porsche Design v to sodelovanje prinaša svoje edinstveno oblikovalsko strokovno znanje in dolgoletne izkušnje v luksuznem segmentu. Prestiž in uspeh znamke izhajata iz brezčasne, funkcionalne in čiste oblikovalske filozofije, kot jo je opredelil profesor Ferdinand Alexander Porsche, ki je zasnoval legendarni Porsche 911 in ustvaril prvo popolnoma črno ročno uro na svetu. Porsche Design ima več kot 15 let izkušenj v industriji pametnih telefonov z načrtovanjem in razvojem številnih visoko zmogljivih naprav.

»Ekskluzivno partnerstvo s HONOR-jem je mejnik za nadaljnjo širitev portfelja legendarnih električnih izdelkov Porsche Design. HONOR je popoln partner, s katerim bomo spodbujali inovacije in našim uporabnikom ponudili vznemirljive nove izdelke, ki odlično združujejo izjemen dizajn z izjemnimi zmogljivostmi. Delimo skupen cilj postati vodilni v sodobnem luksuznem segmentu pametnih naprav,« je povedal Stefan Buescher, predsednik izvršnega odbora Porsche Lifestyle Group. Z združevanjem inovativnih tehnologij, pionirskih konceptov izdelkov in brezčasne estetike si ti dve znamki prizadevata v svet luksuznih pametnih naprav prinesti vrhunske inovacije in ultimativni puristični dizajn. Prva skupaj razvita pametna naprava HONOR in Porsche Design bo na Kitajskem predstavljena januarja 2024.