Pri Španu vse na enem mestu

Potrebujte vozilo, katerega bi predelali v potujočo delavnico, ob tem pa ga tudi na zunanji strani polepili v barve svojega podjetja? Pri Špan d.o.o. vam to uredijo na enem mestu.

So pooblaščeni prodajalec za Volkswagen gospodarska vozila, katera vam prilagodijo povsem po vaših potrebah. Da vam orodje in oprema ne bo ležala na tleh v tovornem delu, vam ta del predelajo v potujočo delavnico s pomočjo opreme Storevan, za katero so tudi pooblaščeni zastopnik. V omaricah in predalčnikih, bo svoje mesto našel vsak vijak, klešče, tudi zračni kompresor ali delovna miza s primežem. Pav tako vam predelajo streho s strešnim industrijskim prtljažnikom, dobavijo pa tudi zložljive teleskopske lestve Telesteps.

Vse predelave in dodelave opravijo hitro in kvalitetno ter jih tudi homologirajo, avto tehnično pregledajo, zavarujejo in registrirajo. V njihovih delavnicah lahko naročite tudi kvalitetno polepitev vozila, s katero si povsem personalizirate vozilo, ki na cesti postanete vaša vizitka. Skratka, pri Špan d.o.o. vam avto pripravijo povsem po vaših željah in to na »ključ« na enem mestu. Eno izmed podjetij, ki jim zaupa je tudi Stelkom d.o.o. ponudnik telekomunikacijskih storitev s 15 letno tradicijo, ki s svojim hrbteničnim omrežjem povezuje vsa večja mesta po Sloveniji in tudi zunaj državnih meja. Po principu vse na enem mestu so naročili vozila Caddy Maxi in Transporter, katere so jim predelali v potujočo delavnico in jih polepili v skladu z barvami podjetja.