Gospodarska vozila

Žlahtni gumbi v novem Amaroku

Prestižni pickup znamke Volkswagen Gospodarska vozila (VW GV) bo 7. julija doživel digitalno premiero. Poleg številnih zanimivosti in tehničnih inovacij, kot sta LED‑osvetlitev in navpični zaslon na dotik, so v notranjosti na novo interpretirani tudi klasični gumbi, tipke in vrtljiva stikala.

V segmentu enotonskih pickupov se je treba včasih odzvati hitro. Zato je še kako priročno, da lahko s preprostim upravljanjem z gumbi neposredno dosto­pate do pomembnih izbirnih menijev na osrednjem zaslonu. Funkcionalnost ni v nasprotju s privlačnim videzom in prijetnim otipnim občutkom.

Novi prestižni pickup znamke Volkswagen Gospodarska vozila pomaga voznikom, kjerkoli lahko. Številni novi asistenčni sistemi, od katerih jih je 20 prvič na voljo v Amaroku, zahtevajo jasne strukture za pregledno upravljanje in natančno nastavljanje. Volkswagen Gospodarska vozila v Amaroku stavi na intuitivno kombinacijo digitalnih funkcij in ergonomsko optimalno oblikovanih gumbov oz. pritisnih ali vrtljivih stikal. Parkiranje, klimatsko napravo, opozorilne utripalke ali vozne režime, ki so pomembni za vožnjo po cesti in zunaj nje, je na ta način mogoče upravljati neposredno.

Poleg že predstavljene osvetlitve IQ.Light, markantno oblikovanega napisa Amarok na zadnjem pokrovu in novega, navpično postavljenega zaslona se v notranjost novega Volkswagnovega pickupa organsko vklapljajo tudi tipke in gumbi.