Gospodarska vozila

Voznik išče ljubezen

 

Pričenja se resničnostni šov Voznik išče ljubezen.

Ljubezen svojega življenja ni lahko najti, še posebej če ste voznik kamiona in cel teden na dolgih poteh, daleč od doma. Skupina Nizozemskih zanesenjakov je pripravila nov koncept za novo resničnostni šov »Trucker zoekt Vlam«, ki bo v pomoč profesionalnim voznikom, da si poiščejo ljubezen svojega življenja.

Koncept oddaje je podoben, kot ostali resničnostni šovi. Najprej spoznate voznika, nato bodo vse, ki se želijo spoznati z njim lahko poslale sporočilo. Prvi zmenek izbrane z voznikom se bo odvil v kabini tovornjaka, nato pa bodo vozniki lahko odpeljali svoje izbranke na randi v živalski vrt, kino, na večerjo … V sklepnem delu oddaje pa se bo odvila ceremonija registrskih tablic, ko bodo vozniki v svoji kabini  odkrili tablico z imenom osebe, ki se je dotaknila njegovega srca.

Oddaja Trucker zoekt Vlam se bo predvajala preko interneta, kar je po mnenju avtorjev boljša rešitev, kot klasično predvajanje na TV.  Zahvaljujoč svobodnemu formatu interneta, bodo lahko oddajo gledali in v njej sodelovali po vsem svetu, seveda pa organizatorji ciljajo bolj na Evropo.

Več si lahko ogledate na :

https://www.ad.nl/video/kanalen/dating~c619/series/trucker-zoekt-vlam~s1486/meld-je-aan-als-vlam-voor-trucker-zoekt-vlam~p54417