Logistični dogodek leta: hyperLOG konferenca

24. in 25. oktober je datum, ki ga je vredno dodati v letošnji koledar prireditev. Zakaj? Zaradi prvega foruma hyperLOG – transport in logistika.

Prvi dogodek logistične moči, organiziran v regiji CEE, namenjen strokovnjakom na ravni C iz transportne in logistične industrije. Pridružile so se največje svetovne blagovne znamke in udeleženci govornikov.

Oktobra bo Łódź na Poljskem postal prestolnica evropskega prometa. Tam se bo srečalo več kot 300 predstavnikov najvišjega vodstva iz transportnih in logističnih podjetij iz vse Evrope, ki bodo sodelovali na forumu hyperLOG – transport in logistika.

Bodo nadzor prevzeli digitalni posredniki? Kakšen vpliv ima tehnologija 5G na našo industrijo? Je blockchain le grožnja? Morda prava tehnologija, ki bo izboljšala vaše poslovanje? Kdo bo dostavil naše pakete čez nekaj let – kurir? Drona? Morda robot? Odgovore na ta in vsa druga vprašanj vam bodo dali mednarodni govorci iz podjetij, kot so DHL, CH Robinson, Ericsson, IBM in Waberer’s. Zmogljiva imena, močne znamke, močno znanje.

The most awesome event of transport and logistics industry

Regija CEE še nikoli ni videla takšne konference. Za vas bomo pripeljali najbolj strokovne govorce z vsega sveta. Najpomembnejši odločevalci in vizionarji v panogi bodo svoje znanje delili med predstavitvami, razpravami in mreženjem. Odgovorili bomo na vsa pomembna vprašanja, ovrgli mite in razkrili nerazkrito. 
Vabim vas, da obiščete spletno stran, kjer si lahko ogledate celoten dnevni red, se srečate z našimi govorci in start-upi ter si rezervirat svoj sede- na konferenci 
 https://www.hyperlog.info/en/