Gospodarska vozila

Taylor Swift razdelila 5 milijonov med voznike tovornjakov

Taylor Swift, pevka in kantavtorka, je med voznike tovornjakov, ki so vozili njeno opremo na koncertu Eras Tour po Severni Ameriki, razdelila kar 5 milijonov dolarjev.

Tako velika tura zahteva tudi neverjetno količino opreme, najdražjo tehnologijo, veliko zaposlenih in seveda nekoga, ki lahko vse v zelo kratkem času prepelje z ene prireditvene lokacije na drugo. Swiftov vozni park naj bi samo za severnoameriški del “Eras Tour” štel približno 50 tovornjakov.

Vsakemu vozniku tovornjaka je nakazal po 100.000 dolarjev! Za to nagrado je globoko segla v žep, gre za neverjetnih pet milijonov dolarjev, ki jih podarila zvestim šoferjem.

V zahvalo za pomoč so poleg njih “nekaj” dodatnega denarja dobili tudi člane benda, plesalci, lučkarji, tonski tehniki in drugi odgovorni. Ni jasno, koliko natančno so prejeli vsi vpleteni, vendar je bil znesek opisan kot “zelo velikodušen”.

Seveda vse te donacije znašajo več deset milijonov, vendar je pomembno vedeti, da je Swiftova severnoameriška turneje že prinesla 1 milijardo dolarjev prihodkov. Torej so nagrade pošteno razdeljene.