Gospodarska vozila

Servisni center Hoče postal že peti center za tovorna vozila Mercedes-Benz v Sloveniji

 V sodelovanju z Autocommercem, članom skupine Emil Frey in generalnim uvoznikom tovornih vozil Daimler Truck AG, podjetje Prigo ponosno razširja svojo vlogo v podpori lastnikom Mercedesovih tovornjakov v Sloveniji. V servisnem centru Prigo Hoče so odprli sodoben servisni center, ki skupno predstavlja peti tovrstni center za Mercedes-Benz Trucks v državi in že drugi center podjetja Prigo za tovorna vozila znamke Mercedes-Benz.

Širitev servisne mreže odraža povečano povpraševanje po vozilih Mercedes-Benz Trucks v Sloveniji, kjer je bilo v letu 2023 doseženih rekordnih 594 prodanih vozil. Autocommerce je s tem postavil nove standarde kot vodilni ponudnik težkih tovornih vozil v državi, s 22,1-odstotnim tržnim deležem. Z več kot 11.000 registriranimi tovornjaki Mercedes-Benz na slovenskih cestah predstavlja ključno prisotnost, vsak tretji tovornjak pa nosi znamko Mercedes-Benz.

Direktor Autocommerce, Rasto Oderlap, je ob otvoritvi novega servisnega centra v Hočah izpostavlja: ” Z novim servisnim partnerjem v Hočah želimo strankam še dodatno približati servisiranje tovornjakov Mercedes-Benz v Sloveniji in jim zagotoviti najvišjo kakovost storitev, ki jo pričakujejo od pooblaščenih servisov Mercedes-Benz Trucks. Prigo je naš zanesljivi partner že več kot 22 let in ima bogate izkušnje ter strokovno znanje na področju servisiranja tovornih vozil. Verjamemo, da bo novi servisni center v Hočah postal priljubljena in zaupanja vredna točka za lastnike in voznike tovornjakov Mercedes-Benz v regiji.”

Direktor Prigo, Štefan Pristavec, pa dodaja: “Veseli smo, da lahko sodelujemo s podjetjem Autocommerce pri širitvi servisne mreže za tovorna vozila Mercedes-Benz v Sloveniji. Naša vizija je postati najboljši servisni partner za Mercedesove stranke, ter tako zagotavljati hitro, učinkovito in kakovostno storitev. Z novim servisnim centrom v Hočah bomo bolje zadovoljili potrebe naših strank v tej regiji, saj ponujamo vse prednosti, ki jih prinaša servisiranje pri pooblaščenem serviserju Mercedes-Benz.”

Novi servisni center v Hočah je opremljen s šestimi servisnimi linijami za tovorna vozila, skladiščem rezervnih delov, vulkanizersko delavnico, delavnico za popravila hladilnih agregatov Thermo King, sprejemnico ter čakalnico za stranke. Ponosno zaposluje 25 visoko usposobljenih in certificiranih sodelavcev, ki zagotavljajo najvišjo raven storitev našim strankam.