Gospodarska vozila

Scania Top Team

 

Scania že skoraj 30 let pripravlja tekmovanje za svoje zaposlene, s ciljem izboljševanja in izpopolnjevanja znanja ter veščin.

Prvo tekmovanje se je odvijalo leta 1989 na Švedskem in kmalu je postalo mednarodno tekmovanje. Leta 2015 je na njem sodelovalo že 63 ekip iz različnih držav. Letošnje tekmovanje pa je še obsežnejše, saj se je na tekmovanje prijavilo kar 8000 tekmovalcev iz 70 držav.

Na današnjem regionalnem tekmovanju v Zagrebu, so se med sabo pomerile ekipe iz država EAR (East Adriatic Region) – Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Makedonije. Petčlanske ekipe so morale pokazati precej znanja v teoriji ter nato pri diagnosticiranju in odpravljanju napak na tovornjaku in avtobusu.

Slovenijo je ponovno zastopala ekipa iz Kozine, kjer imajo očitno najboljši servis za Scanie v Sloveniji. Tokrat so bili v ekipi: Robi, Tomaž, Alen, Marino in Blaž. Na regionalnem tekmovanju pa so fantje zasedli odlično tretje mesto, najboljši serviserji v bivši Jugoslaviji pa so Bosanci, ki so prepričljivo pometli s vso konkurenco.

Fantje iz Sarajeva, so pokazali največ znanja.

Čestitke vsem, še posebej fantom iz Kozine.

Čestitke tudi našim fantom za osvojeno tretje mesto.