Gospodarska vozila

SCANIA bo ponovno zagnala proizvodnjo, servisi po Sloveniji odprti!

Scania se je odločila, da bo 21. aprila ponovno zagnala svoj evropski proizvodni sistem. Proizvodnje šasij bodo začele obratovati s polovično zmogljivostjo, tako da bo dnevni volumen proizvodnje dosežen vsaka dva dni. Zaenkrat še vedno ne bo običajnega poteka dela in dejavnosti.

Takšno previdno lansiranje je namenjeno preizkušanju zmogljivosti Scanijinih dobaviteljev in lastnih zmogljivosti dostave vozil. Pred nekaj tedni so izvedli strukturirano in dobro organizirano zaustavitev proizvodnega sistema Scania po vsem svetu. Ponovni zagon se bo zgodil na enak način. Načrtovan, strukturiran in ob različnih datumih, odvisno od situacije s Covid-19.

Glede na številne negotovosti bo Scania še naprej spremljala in sprejemala odločitve o dejavnostih v svetovnem proizvodnem sistemu. Vsak proizvodni zagon se izvaja v tesnem sodelovanju s strokovno svetovalno ekipo, da se lahko zagotovi varno izvajanje del za vse zaposlene in partnerje podjetja Scania.

 

Scania servisi odprti – v veljavi posebni ukrepi

Scania ima po svetu več kot 1.600 delavnic in več kot 20.000 izkušenih mehanikov, ki skrbijo za vozila. V teh zahtevnih časih lahko računate na njih, saj mehaniki vsak dan skrbijo za najnujnejša popravila tovornjakov, avtobusov in prikolic, da ste lahko brezskrbni na cesti. Scania je prevzela vse ukrepe za varnost strank in zaposlenih, zato pri obisku poslovnih enot poteka nov protokol.

Podobno je tudi v Sloveniji. Tu je za zagotavljanje varnosti do nadaljnjega vstop nezaposlenim osebam v poslovne prostore omejen izključno čez glavni vhod. Tam se je potrebno razkužiti ter nadeti rokavice in masko. Prosijo vas, da navodila, ki so zapisana pred vhodom upoštevate.

Delovni čas:

Scania Ljubljana: ponedeljek-petek 07:30 – 20:00, sobota 08:00 – 15:00

Scania Maribor: ponedeljek-petek 07:30 – 20:00, sobota 08:00 – 15:00

Scania Kozina: ponedeljek-petek 08:00 – 16:00, sobota 07:00 – 13:00

Scania Asistenca je na voljo 24 ur na dan, na telefonski številki +386 1 242 76 06