AvtomobilizemTehnika

Emocije v vseh oblikah

PEUGEOT že od leta 2014 in še zlasti od lansiranja novih vozil 3008 in 5008 v letu 2016 sodeluje s prestižno francosko znamko FOCAL z namenom razvoja vgradnih sistemov Hi-Fi. Obe francoski znamki stremita za enakimi vrednotami, kar je temeljno izhodišče za popolno sodelovanje.

FOCAL slovi kot vodilno svetovno ime na področju proizvodnje sistemov Hi-Fi. Francosko podjetje s sedežem v mestu Saint-Étienne ob Loari v Franciji se ukvarja s proizvodnjo zvočnikov za domačo uporabo in multimedijske sisteme, avdio sistemov za avtomobile, zvočnikov za snemalne studie in avdiofilskih slušalk. Vsi izdelki znamke Focal so zasnovani in narejeni v Franciji: v sebi nosijo skoraj 40 let inovacij s področja ekskluzivnih akustičnih tehnologij.

Inženirji znamke FOCAL so od samega začetka vključeni v vsak nov projekt znamke PEUGEOT. Že od prvih arhitekturnih skic dalje so številni kriteriji odločilnega pomena za zagotovitev najboljše zvočne slike seveda ob upoštevanju pogojev glede izvedljivosti, razporeditve, zmogljivosti, …