Gospodarska vozila

ODPRTA SO NAROČILA ZA CITROËN Ë-JUMPER

Znamka Citroën nadaljuje z elektrifikacijo svojih gospodarskih vozil z vozilom ë-Jumper na 100-odstotno električni pogon, katerega zdaj stranke lahko tudi naročijo. Ta kompaktni kombi je tretje elektrificirano gospodarsko vozilo in deseti električni model, ki se pridružuje modelom Ami, ë-C4, ë-C4 X, C5 Aircross SUV Hybrid, C5 X Hybrid, ë-Berlingo, ë-Berlingo VAN, ë-Jumpy in ë-SpaceTourer.

Citroën želi zagotoviti ponudbo, ki ustreza potrebam uporabnikov in želi postati gonilna sila pri energetskem prehodu. Zaradi tega je Citroën v svojo ponudbo vključil vozila z nizkimi emisijami, ki bodo dostopna čim večjemu številu ljudi. Električni pogon pri Citroenu temelji na petih ničlah, to so nič hrupa, kar predstavlja tišino po zaslugi električnega pogona, nič CO2 emisij, saj jih električni pogon ne ustvarja CO2, nič tresljajev, to omogoča gladka vožnja s takoj razpoložljivim navorom 250 Nm, nič stresa zagotavlja enostavno polnjenje in uporaba ter manj vzdrževanja ter nič kompromisov, ki nudi enako modularnost, notranji prostor, nakladalno zmogljivost in pripomočke za vožnjo.

Posebnosti 100 % električnega vozila ë-Jumper so posebej prilagojeno vzvratno ogledalo za električna vozila, ki prikazujejo informacije o ravni baterije, porabi energije, načinih vožnje in doseg, nov logotip, ki označuje Citroënova električna vozila, menjalnik na sredinski konzoli in polnilna loputa na zadnjem blatniku. Električni Jumper omogoča poslovnim strankam dostop do mestnih območij z nizkimi omejitvami emisij. Prav tako pa izpolnjuje pričakovanja strank v smislu okoljske skrbi. Ë-Jumper je del Citroënove električne strategije, vključno s celotno paleto električnih kombijev že od leta 2021.

Ob tem pa velja omeniti, da električna vozila omogočajo nižje stroške vzdrževanja, zavarovanja, nižje davke za podjetja ter stroške polnjenja. Za vsa dodatna pojasnila o rešitvah polnjenja električnih vozil kliknite tukaj.

Citroën se zavezuje tudi k osmim obljubam za električna in priključno-hibridna vozila:

  • 8 let ali 160.000 km garancije na pogonsko baterijo
  • Citroën asistenca omogoča brezskrbno vožnjo 24 ur na dan, vse dni v tednu
  • E-expert center – kjer strokovnjaki poskrbijo za vaše vozilo in vam odgovorijo na vsa vaša vprašanja
  • Pogodba e-service, v katero so zajeti vsi vzdrževalni posegi, rezervni deli in storitve
  • Rešitev za polnjenje s certifikatom – celovit izbor polnilnih postaj wall-box, ki jih namesti strokovno osebje
  • Zagotavljanje rešitev za mobilnost
  • Stalne posodobitve programske opreme za zagotovitev najboljših vozniških izkušenj
  • Polnjenje vozila do 80 % med vsakim posegom

Nov korak pri Citroën Advanced Comfort programu omogoča tako dobro počutje telesa kot duha. Velikodušen in odprt prostor, številni prostori za shranjevanje, sodobni materiali in sistemi vzmetenja z neprimerljivim udobjem. Pri ë-Jumperju je udobje v vozilu izboljšano s tiho in gladko vožnjo brez tresljajev. Ob tem pa svetel potniški prostor in izjemna zvočna izolacija skrbi mirno in udobno vožnjo.

Električni Citroën ë-Jumper je v Sloveniji na voljo z močnejšo baterijo 75 kWh, ki omogoča optimalni doseg 248 kilometrov po preizkusnem postopku WLTP: od velikosti L3 dalje pri izvedenki furgon plus. Garancija na baterijo velja 8 let oziroma 160.000 kilometrov za 70 % kapacitete polnjenja.

Več o vozilu Citroën ë-Jumper tukaj.