Gospodarska vozila

IVECO S-Way je prejel prestižno nagrado za oblikovanje

IVECO S-Way MY24 je prejel nagrado iF DESIGN AWARD 2024 v visoko konkurenčni kategoriji za oblikovanje. Poleg oblikovanja zunanjosti je bil poudarek tudi na ureditvi in ​​ergonomiji notranjosti. iF International Forum Design GmbH je bil ustanovljen leta 1953 v Nemčiji in je najstarejša neodvisna oblikovalska organizacija na svetu. Gostiteljica enega največjih in najpomembnejših oblikovalskih tekmovanj na svetu je namenjena podeljevanju nagrad za odličnosti v oblikovanju in inovacijah v vseh disciplinah.

Preoblikovana zunanja zasnova in popolnoma nova notranja armaturna plošča sta vrhunca nagrajenega projekta IVECO S-Way, zasnovanega in razvitega po osredotočenosti Iveca na voznikovo izkušnjo. Zunanja rešetka, takoj prepoznavna lastnost tega tovornjaka, je sestavljena iz več elementov, ki omogočajo široko paleto možnosti prilagajanja. Poleg novega logotipa Iveco – na voljo v kromirani ali mat kovinski barvi – je mogoče samo masko naročiti v osmih različnih stilih in barvnih možnostih, vključno s sijajnim zaključkom, kovinskimi elementi ali celo izbiro barve karoserije.

Povsem nova prilagodljiva armaturna plošča je bila narejena s podrobno raziskovalno študijo. Visokotehnološki in profesionalno organiziran vozni prostor povečuje užitek v vožnji, medtem ko dodatni osrednji prostor za shranjevanje stvari povečuje praktičnost.

Novi S-Way se ne ponaša le s privlačno obliko, ampak tudi z novimi naprednimi funkcijami, kot so zmogljiv in učinkovit nov motor xCursor 13, izboljšana aerodinamika in še višja stopnja udobja. Razvite so bile nove funkcije in storitve za izboljšanje poslovne produktivnosti in bolj udobno, varno in povezano voznikovo življenje v vozilu, zaradi česar je to najzmogljivejši Iveco S-Way doslej.