Gospodarska vozila

Iveco – nov pristop k rabljenim tovornjakom

Rabljena vozila pripravljena na nadaljnjo prodajo

Iveco je v že obstoječem Benussi centru v Slavonskem Brodu odprl povsem nov center za prodajo rabljenih tovornjakov – OK Trucks. Novi logistični center podpira potrebe vseh trgovcev in kupcev na tem območju.

V sistem je vključena tudi Slovenija.

OK Trucks (www.oktrucks.com) je blagovna znamka Iveco, predstavljena leta 2015 in namenjena prodaji in ponovnemu trženju certificiranih rabljenih vozil. Storitev je prilagojena potrebam strank, vsebuje vseevropsko garancijo, storitve povezljivosti, pomoč na cesti in popravila v primeru okvare ter rešitve financiranja in najema.

Glede na pomen in povpraševanje po gospodarskih vozilih, tako novih kot tudi rabljenih, ki prihajajo s trgov jugovzhodne Evrope, se je Iveco odločil odpreti nov logistični center v Slavonskem Brodu, da bi vozila približal strankam, s čimer skozi sitem OK Trucks zagotovili popolno rešitev na enem mestu.

Levo je vozilo pred pripravo in desno očiščeno vozilo pripravljeno za prodajo.

V centru rabljen tovornjak očistijo in preverijo vse dele na tovornjaku ter jih po potrebi popravijo ali zamenjajo. Nudijo tri stopnje priprave vozila: Premium, Comfort in Standard.

Center je na priročni lokaciji tik ob avtocestnem izvozu. Lokacija v Slavonskem Bodu nudi tudi odlično dostopnost iz sosednjih držav. Razteza se na površini 4000 m2, namenjeni izključno rabljenim tovornjakom, administraciji, servisu in parkirišču.

Cenetr v Slavonskem Brodu se razteza na 4000 m2.