Avtomobilizem

Več kot težko pričakovana otvoritev

Ponosna ekipa Tip Stop Vianor

S prireditvijo Dan odprtih vrat se je v Celju v začetku aprila odprla nova TIP STOP VIANOR mehanična delavnica. Veriga mehaničnih delavnic TIP STOP VIANOR, ki je zrasla pod okriljem podjetja Petrol, sedaj vključuje osem mehaničnih delavnic, katere upravlja omenjeno podjetje, in 29 franšiznih delavnic širom Slovenije.  

Prva na menjavi Ferrari in Mercedes

Lokacija nove Tip Stop Vianor delavnice je na Ipavčevi ulici 21, kjer so si v prostorih nekdanjega Avto Celja domovanje našla številna ugledna podjetja, ki so vsa tako ali drugače povezana z avtomobilizmom. Prodajno-servisni center, ki se razprostira na 1200 m2, je narejen po najvišjih standardih, vključuje 600 m2 servisnih delavnic, sprejemno-prodajni prostor in 500 m2 veliko skladišče. Delavnica ima tri vhode za osebna vozila in prav toliko za tovorna vozila, ki so med seboj ločeni, saj se na tak način želijo kar se da prilagoditi zahtevam strank. Servis ima na voljo najsodobnejšo servisno opremo, zaposleni pa so strokovno usposobljeni za popravilo in svetovanje glede vseh tipov in znamk vozil.

Center je slovesno odprl Boštjan Marinko, vodja mehaničnih delavnic v Petrolu.    

»Izredno smo veseli in ponosni, da zopet odpiramo vrata v Celju, kjer lahko strankam v novih, še večjih prostorih nudimo storitve na najvišjem nivoju. Mehanična delavnica v Celju je največja v naši verigi, v njej nudimo vulkanizerske in mehanične storitve za osebna, poltovorna, tovorna vozila in avtodome. Prepričan sem, da bomo s kvaliteto blaga in storitev, konkurenčnimi cenami in prilagodljivimi plačilnimi pogoji uspeli zadovoljiti pričakovanja ter zahteve še tako zahtevnih strank,« nam pove Boštjan Marinko, vodja mehaničnih delavnic v Petrolu. 

Sodoben in bogato založen center v Celju

Številni udeleženci prireditve so si ogledali sodobno opremljen prodajno-servisni center, gostitelj pa je zanje pripravil številne popuste, nagradne igre in priložnostna darila. Prireditev si bosta prav gotovo najbolj zapomnila izžrebanca glavnih nagrad – kompleta vrhunskih pnevmatik NOKIAN WETPROOF, Vesna Malgaj iz Rimskih Toplic in Celjan Srečko Bobnič.

V sproščenem vzdušju, ki ga je pričaral Radio Rogla, in ob pogostitvi Petrolovega Fresha so se obiskovalci družili v pozne popoldanske ure.