Avtomobilizem

Novi Peugeot 5008

Peugeot trenutno zaseda vodilno mesto na evropskem trgu kompaktnih SUV-jev po zaslugi modelov 5008 in 3008. SUV Peugeot 5008 z več kot 300.000 prodanimi primerki od lansiranja v letu 2017 beleži izjemne prodajne uspehe tako v Evropi kot tudi na mednarodnih trgih.

Znamka Peugeot vam zdaj ponosno predstavlja novega SUV-ja Peugeot 5008. S svojim prenovljenim stilom drzno narekuje smernice dizajna za prihodnost ter ponuja več statusa in modernosti prek oblikovno prenovljenega prednjega dela, novih zadnjih luči Full LED, novih barv karoserije in povsem nove opcije “Black Pack”. Novi SUV Peugeot 5008 je pridobil najnovejšo tehnologijo, voznikovo mesto Peugeot i-Cockpit®, ki nudi intenzivnejše občutke med vožnjo z novo instrumentno ploščo z visokokakovostnim prikazom, novim 10-palčnim zaslonom na dotik z visoko ločljivostjo in sistemi za pomoč pri vožnji zadnje generacije, s katerimi zagotavlja še več varnosti.

Novi SUV Peugeot 5008, ki je bil zasnovan za odličnost, vas bo spremljal pri vsakodnevnih opravilih in v prostem času. S svojo brezmejno modularnostjo pa vam nudi možnost prevoza do največ 7 oseb brez kakršnihkoli omejitev glede užitkov v vožnji in udobja.

Novi SUV Peugeot 5008 je pridobil povsem novo strukturo prodajnega izbora, ki je bila pred kratkim vpeljana skupaj z vozilom Peugeot 308. Prodajni izbor zajema tri nivoje opreme, za vsakega pa je na voljo še dodaten komplet opreme poimenovan “pack”.

Odvisno od države prodaje je nakup novega SUV-ja Peugeot 5008 možno opraviti na spletnem mestu “PEUGEOT STORE”, ki omogoča 100 % digitalni nakup, odkup rabljenega vozila, izbiro opcij za financiranje in predajo vozila.