Avtomobilizem

NAJVEČJI AVTOMOBILSKI DOGODEK LETA

Avtomobilski  svet danes doživlja največje in najbolj drzne tehnološke spremembe po več kot 130 letih od prvega izdelanega avtomobila. Vsi, ki razmišljamo o osebni mobilnosti nove dobe, se soočamo s kompleksno odločitvijo, kakšen avtomobil si želimo voziti v prihodnosti. Skupina Emil Frey se je tehnološko, oblikovno in energetsko razkošje avtomobilske prihodnosti odločila Sloveniji predstaviti na največjem avtomobilskem dogodku leta, na katerem boste ljubitelji jeklenih konjičkov lahko na površini 66.000 kvadratnih metrov spoznali in prvič na enem mestu tudi preskusili več kot 70 avtomobilov znamk Alfa Romeo, Abarth, Citroën, DS, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi Motors in Peugeot.

Obisk tega spektakla je povsem brezplačen, zabaven za vso družino in še posebej zanimiv, ker bo obiskovalcem postregel z neposredno primerjavo različnih oblik avtomobilov in njihovih pogonov na enem mestu. Obiskovalcem bo na voljo vse, kar zna ponuditi avtomobilski svet. Če razmišljate o nakupu novega avta, je obisk tega salona najbolj neposredna pot do prave odločitve, saj boste odgovore dobili tako od strokovnjakov posameznih znamk kot tudi neposredno od avtomobilov, ki jih boste lahko preskusili. Občutki izza volana so najbolj iskreni in neposredni odgovori na vprašanja voznikov, ki jih je zaradi raznolikosti energentov, karoserijskih oblik, množice sistemov za varnejšo in udobnejšo vožnjo ter nenazadnje tudi razmerja med ceno, opremo in zmogljivostmi, zagotovo veliko.

Na sedmih vozniških modulih bodo obiskovalci lahko preizkusili električni pogon, hibridni pogon ali pa spoznali prednosti višje oddaljenosti od tal in štirikolesnega pogona, morda pa tudi razrešili dilemo, ali je za družino bolj primeren klasičen karavan ali pa kupejevski križanec oziroma cestni terenec.

Avtomobilski koncentrat za vas! Kliknite in izberite, kaj želite voziti!

Obisk salona bo obiskovalcem prihranil ogromno časa pri izbiri novega avtomobila. Samo pomislite, koliko časa bi si morali vzeti, če bi želeli obiskati deset klasičnih avtomobilskih razstavnih salonov in se pri vsakem posebej dogovoriti za testne vožnje dveh ali treh različnih modelov. Emil Frey dinamični avtosalon močno skrajša pot za volan izbranega modela, a ne na račun vsebine in izbire; to je svojevrsten koncentrat mobilnosti, postrežen na izjemno dostopen način.

Vse kar morate narediti je, da kadarkoli do začetka salona kliknete na Emil Frey Dinamični avtosalon in si izberete, kaj vse bi radi preizkusili.

Od 2. do 4. junija pridite na Emil Frey dinamični avtosalon in seboj pripeljite tudi sorodnike, prijatelje in vse tiste dvomljivce, s katerimi razpravljate o prihodnosti avtomobilov.

Vstop na dogodek bo prost. Dinamični avtosalon bo odprt med 9. in 19. uro, potrebna je predhodna spletna prijava. Več informacij in prijave na uradni strani dogodka Emil Frey Dinamični avtosalon.