Avtomobilizem

Fordova vozila so vozila zmagovalcev tudi v sezoni 2019/20

Smučarska zveza Slovenije je predstavila reprezentante za prihajajočo zimsko sezono. Tokrat so za predstavitev izbrali Luko Koper.

Po zaključku jutranjega programa, kjer so se športnice in športniki že zjutraj podali na lov za izgubljenim zakladom skupaj z več kot 350 šolarji iz Kopra in okolice, so opoldan s strani zlatega sponzorja Smučarske zveze Slovenija, Summit motorsa Ljubljana, simbolično prevzeli kar 73 Fordovih vozil.

Smučarska zveza Slovenije in Ford uspešno sodelujeta že od leta 2012, vsako sezono se je flota vozil povečevala zato, ko seštejemo vse prevožene kilometre pridemo do zavidljivih rezultatov. Govorimo o več kot 10 milijonih varno prevoženih km. V vsa vozila je bilo v tem času natovorjenih več kot 100 ton prtljage in če bi vozila postavili v vrsto bi bila dolga skoraj 2 km. V vsem tem času se je v vitrinah naših športnikov nabrala tudi neprecenljiva zbirka odličij.

Na slavnostni predaji vozil je Boštjan Hribovšek, direktor marketinga in komunikacij pri Summit motors Ljubljana, poudaril, da so pri Fordu že vrsto let navijači in navdušeni podporniki slovenskih zimskih športnikov. “Letos smo sodelovanje še poglobili, saj zagotavljamo kar 73 vozil s katerimi se bodo športniki varno in udobno vozili na treninge in tekme. Pozitivne izkušnje, ki jih imajo trenerji in športniki z vozili Ford, so pomembno dokazilo o kvaliteti Fordovih gospodarskih vozil. Nenazadnje smo že četrto leto povrsti številka ena v Evropi.”