Avtomobilizem

Ford Ranger Raptor nov spremljevalec Filipa Flisarja

Filip Flisar, nekdanji vrhunski smučar, je ambasador Ford blagovne znamke že vrsto let. Direktor prodaje in marketinga pri Summit motors Ljubljana, Tomaž Oblak je Filipu v uporabo predal nov atraktiven Ford Ranger Raptor z novim 3.0 EcoBoost motorjem in 215 kW (292 KM).

Po prvih prevoženih kilometrih je Filip Flisar mirno pritrdil, da je bila izbira Raptorja prava: »Glede na moj življenjski slog mi pick-up pride zelo prav, ker lahko nanj z lahkoto dam kolo, motor in vse druge stvari ne glede na to, če so čiste ali blatne. Zdaj, ko sem ustanovil blagovno znamko Pohorska šunka, mi pa pride še posebej prav, ker z lahko transportiram karkoli potrebujem. V bistvu zdaj nimam izgovorov, da šunko dostavim do vsakih vrat, pa naj bo teren še tako zahteven.«

Tomaž Oblak, direktor prodaje in marketinga pri Summit motors Ljubljana je ob predaji ključev povedal: »Pri Fordu se zavedamo, da je pri grajenju prepoznavnosti blagovne znamke pomembno predvsem dolgoročno sodelovanje. Enako velja za ambasadorske projekte, kjer s Filipom sodelujemo že več kot desetletje, saj smo ga podpirali že v času njegove aktivne športne kariere. Poglobljeno vez in dobro sodelovanje sedaj nadgrajujemo z novim Ford Ranger Raptorjem, ki je super zvezdnik med poltovornjaki in je odlična kombinacija za poslovno uporabo ter aktivno preživljanje prostega časa. Ranger je prva izbira številnih kupcev in je vodilni v segmentu, tako v Sloveniji, kot Evropi, kjer je Ford že osmo leto zapored, številka ena po prodaji gospodarskih vozil. Verjamemo, da nas skupaj s Filipom čaka še veliko novih doživetij.