Avtomobilizem

Ducato najboljša osnova za avtodome

FIAT Professional Ducato je bil imenovan za najboljšo osnovno za avtodome za leto 2023 po izboru bralcev specializirane nemške revije Promobil. Ta izbira je potrditev, da je ta model še naprej vodilni v segmentu in priznanje kako pomembne je ta  sektor rekreacijskih vozil pri znamki FIAT Professional.

Ta prestižna nagrada potrjuje, da stranke še naprej najbolj zaupajo v FIAT Professional Ducato kot idealno osnovo za njihovo rekreacijsko vozilo. Več različic modela Ducato služi kot osnova za avtodome, zasnovane in razvite v sodelovanju z največjimi Evropski proizvajalci avtodomov.

Sektor rekreacijskih vozil je dolgoživa in strateška dejavnost tako za znamko FIAT kot za njen model Ducato. Hrbtenica uspeha tega modela je strategija oblikovanja vozila kot platforme za nadgrajevanje že v razvojni fazi. Ducato je vedno ponujal modularnost, avtomobilsko vodljivost in vsestranskost, kar so značilnosti, ki so tako rekoč zaznamovale njegov uspeh skupaj z nenehnimi inovacijami.

Današnja skupnost lastnikov avtodomov, ki so narejeni na osnovi modela Ducato šteje več kot 700.000 članov. Da bi kupci modela FIAT Professional Ducato lahko mirno uživali na počitnicah, ta znamka že leta ponuja brezplačno storitev telefonske pomoči v 51 državah in v 15 jezikih izključno za lastnike avtodomov, da jim lahko priskočijo na pomoč v primeru okvar, ob tem pa tudi kot vir kakršnih koli informacij.

Od predstavitve prvega modela leta 1981 so Ducato nenehno izboljševali. Vsestranski transporter se je spremenil v narekovalca trendov, ki se zdaj prodaja v več kot 80 državah po vsem svetu. Vse to je naredilo Ducato za resnično svetovni model in standard v svojem segmentu.