Najvišja raven znanja na področju kleparstva in lakiranja

Tehniki podjetja Hödlmayr International zagotavljajo visoke standarde kakovosti v lastnih avtomobilskih logističnih centrih po vsej Evropi. Ponujajo strokovno znanje, ki presega osnovne dejavnosti “logistike vozil” in kateremu zaupajo tako poslovne stranke kot tudi zavarovanci. Tako je lani več tisoč strank znanih slovenskih zavarovalnic v delavnicah Hoedlmayr logistika d.o.o. popravilo škodo na pločevini.

“Imamo dolgoletne pogodbe z najpomembnejšimi ponudniki zavarovanj in smo eden največjih ponudnikov na slovenskem trgu,” pravi direktorica Agata Kržič in dodaja: “S svojim portfeljem našim končnim kupcem nudimo paket brezskrbnosti, saj prevzamemo vse naloge – od izvedenskega mnenja do komuniciranja z zavarovalnico.”

Med naloge kleparjev in lakirnice poleg saniranja površinskih poškodb vseh vrst sodijo tudi popravila deformiranih pločevinastih delov, barvanje plastičnih delov in industrijsko barvanje. Vrhunski računalniško podprt sistem za mešanje barv, pravilno mešanje barv z računalniško podprto lestvico barv, stalno sodelovanje s proizvajalci barv in redno usposabljanje zaposlenih na kraju samem zagotavljajo optimalne rezultate premazov.

Sedem sodelavcev, zaposlenih v kleparstvu in lakirnici, je specializiranih tudi za nastavitve in prilagoditve pločevinastih delov, kot so vrata, pokrovi ali pokrov motorja. Vsako leto se prenovi približno 2.500 vozil.