Gospodarska vozila

Thermo King predstavlja Max Your Cool rešitve

Thermo King, podjetje za temperaturno nadzorovane transportne rešitve in blagovna znamka Trane Technologies, je predstavilo svoje rešitve Max Your Cool, nabor inteligentnih storitev, digitalnih rešitev in nadgradenj, ki strankam omogočajo izbiro med široko paleto možnosti za podaljšanje obratovalnih ur, vzdržljivost, prihranki in nadzor v vsakdanjem poslovanju. Upravljavci voznih parkov bodo imeli posebne zmogljivosti za reševanje svojih najpomembnejših operativnih in finančnih prioritet.

Ponudba Max Your Cool združuje strokovno znanje podjetja Thermo King na področju vzdrževanja in podpore, telematske rešitve v industriji, pametne nadgradnje in kakovostne dele. Paketi izdelkov in podpore vključujejo celotno paleto inteligentnih storitev, ponudb in digitalnih rešitev za podporo vašemu poslovanju ter zaščito vaših naložb danes in v prihodnosti.

Ta celostni pristop ponuja štiri ključne komponente:

Povečajte svoj čas delovanja: strankam pomaga pri upravljanju in spremljanju stanja enote in tovora kjer koli prek inteligentnih telematskih rešitev, pomoči pri okvari in paketov 24/7 nadzora voznega parka.

Max Your Sustainability: pomaga strankam omejiti vpliv vozil na okolje z nadgradnjami, ki povečujejo energetsko učinkovitost, recikliranimi deli in možnostmi napajanja, ki dajejo prednost baterijam pred gorivom.

Povečajte svoje prihranke: Omogoča večjo učinkovitost porabe goriva in nižje stroške vzdrževanja s prilagojenimi servisnimi rešitvami, podaljšanimi garancijami in originalnimi nadomestnimi deli, ki povečujejo prihranke.

Max Your Control: ponuja povezljivost za spremljanje in upravljanje kakovosti tovora na celotni poti prek najnovejših inovacij izdelkov, telematskih rešitev in specializiranih asistenčnih storitev.

“Gonilni dejavnik ponudbe Max Your Cool je gradnja strateških partnerstev z našimi strankami z uporabo izdelkov in znanja z dodano vrednostjo,” je pojasnil Wouter Roels, vodja prodaje Thermo King za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko (EMEA). »Naše vodilne produktne inovacije na trgu dopolnjujemo s storitvami in rešitvami, ki vsakič izboljšajo učinkovitost. Ponudba Max Your Cool je zasnovana tako, da pomaga pri doseganju poslovnih rezultatov, potrebnih za prevoz s hlajenjem, vključno s potrebo po daljšem zadrževanju vozil na cesti, zmanjšanju stroškov in zmanjšanju škodljivih emisij.