Gospodarska vozila

Prav posebna predstavitev novega Renault Gama T Evolution

Kot je pred dnevi najavil sam predsednik Renault Trucksa Bruno Blin, je ta francoska znamka na prav poseben način predstavila svoj prenovljeni tovornjak. Namesto pred zbranimi kupci in novinarji, kot so to storili leta 2014, so tovornjak, prvič v zgodovini transportne industrije predstavili v računalniški igrici.

Renault Gama T Evolution, je novo ime modela, premierno predstavljenega včeraj, ko je premiero doživela tudi računalniška igrica Truck Simulator 2. V igri lahko vidite vse spremembe na zunanjosti in nekaj detajlov spremenjene notranjosti, dodelano aerodinamiko in tudi bok vozila.

Kupci tako že lahko tudi testirajo vozilo, sicer le na računalniku, a za prvi vtis pred resnim nakupom šteje tudi to. To kar smo včeraj prvič videli na računalniški igrici, bi moral pravzaprav že tudi otipati, a korona je naredila svoje in pri Renault Trucksu so se odločili, da javno predstavitev izvedejo jeseni. Kakor koli pa se lahko kupci o prenovljenem Renault Gama T Evolution že pozanimajo pri domačih prodajalcih.