Gospodarska vozila

Eurodinamika z novimi MAN TGX 18.500

Uspešno družinsko podjetje Eurodinamika v leto 2019 vstopa v novi preobleki, z novimi vozili, k novim zmagam naproti.

Vozni park podjetja je odslej bogatejši za 5 novih, stilsko dovršenih, vlačilcev MAN TGX 18.500. Za dodatno delovno udobje voznikov skrbi prostorna in udobna kabina XXL ter stacionarna klima. Varnost pa zagotavljajo številni asistenčni sistemi. Preostalih 5 vozil bo podjetje prevzelo v drugi polovici leta 2019.

V prihodnost usmerjeno podjetje Eurodinamika, se zaveda pomena zadovoljstva zaposlenih, zato pri odločitvah za nakup novih vozil vedno upošteva tudi želje voznikov.

Po besedah gospoda Hilma Batlaka, direktorja družbe Eurodinamika, je bila odločitev za nakup novih vlačilcev preprosta. Tako vozniki kakor tudi vodstvo družbe so v voznem parku želeli vozila znamke MAN. Vozniki zaradi udobja, ki ga vozilo nudi vozniku. Lastniki pa zaradi preteklih pozitivnih izkušenj tako z vozili MAN, ki so se izkazala kot najbolj zanesljiva in ekonomična, kakor tudi s servisom MAN, na katerega se lahko vedno zanesejo. »Z nakupom vlačilcev MAN tako nismo prejeli samo najboljša vozila za naš posel temveč tudi profesionalnega partnerja, ki razume naše potrebe in se nanje ustrezno odzove«, še dodaja Batlak.  

VOd ustanovitve podjetja Eurodinamika d.o.o. v letu 2010 si podjetje prizadeva zadovoljiti potrebe strank s hitro storitvijo in zanesljivostjo. Kot storitev strankam ne ponujajo le prevoza od točke A do točke B, temveč predvsem logistične storitve, prilagojene vsaki stranki posebej. Dobro partnerstvo in stalni stik s kupci podjetju omogočajo fleksibilne in stroškovno naravnane rešitve.

Eurodinamika deluje na območju EU, z uporabo okoli 50 lastnih vozil in podizvajalcev, kar jim zagotavlja, da se lahko fleksibilno odzovemo na zahteve strank in zagotovijo dostavo »just in time«.