Naredite si svoje igrišče z novim modelčkom LEGO® Technic™ Jeep® Wrangler

Znamka Jeep® in skupina LEGO predstavljata novost  iz programa LEGO® Technic™, edinstveni Jeep Wrangler Rubicon. Prvi model terenskega vozila Jeep iz programa LEGO Technic zvesto posnema obliko in legendarne off-road zmogljivosti originala in je pripravljen na igrive pustolovščine.

Novi modelček tega zmogljivega terenskega vozila bo navdušil ljubitelje LEGO kock vseh starosti, ki bodo s sistemom za sestavljanje LEGO Tehnic lahko poustvarili visoko zmogljiv štirikolesni pogon, robustne pnevmatike, zložljive zadnje sedeže in klasično masko s sedmimi režami.

Ko bodo sestavljavci iz 665 delčkov sestavili svoj model, se neskončne terenske dogodivščine lahko začnejo. Krmilni sistem, ki ga je mogoče upravljati s tipko, delujoče vzmetenje in močno gibljivo podvozje omogočajo, da bodo svoj model lahko preizkusili tudi na ovirah. Rumeno-črna barvna kombinacija ga naredi privlačnega, ko je v akciji ali pa ko je samo razstavljen.

LEGO Technic Jeep Wrangler je zasnovan tako za ljubitelje vozil Jeep kot ljubitelje LEGO kock. Komplet je namenjen starejšim od  9 let.  Na voljo bo 1. januarja 2021 na LEGO.com, v trgovinah LEGO in pri specializiranih prodajalcih igrač, po ceni 49,99 EUR.