DS 7 CROSSBACK: PRVI DS NOVE GENERACIJE k

Znamka DS Automobiles, ki je bila ustanovljena 1. junija 2014, je bila zgrajena na filozofiji in trdni odločenosti, da je treba francoskemu avtomobilu povrniti njegovo plemenitost prek drznosti, tehnologije in doživetij za stranke. DS potrjuje, da na trg prinašamo nekaj povsem novega. Znamko DS, ki je integrirana v veliko skupino vendar je kot podjetje izjemno živahna, so ustvarili, oblikovali in poveličali strastni člani.

Vse to si prizadevamo doseči zlasti s kreiranjem izjemnih avtomobilov. DS 7 CROSSBACK je prvi model DS nove generacije oziroma vozilo, čigar prve poteze so bile narisane tik po rojstvu blagovne znamke. Njegova razmerja, eleganca in tehnologije do potankosti izražajo tisto, za kar si pri znamki DS tudi dejansko prizadevamo.

DS 7 CROSSBACK tržimo v inovativni več nivojski mreži, namenjeni znamki DS. Našim strankam želimo ponuditi še nikoli izkušena doživetja tako prek digitalnih aplikacij kot tudi v naših trgovinah DS Stores in salonih DS Salons. Naša prodajna mesta niso zasnovana zgolj kot klasične koncesije temveč kot luksuzni butiki, v katerih naše stranke nadgradijo izkušnje, ki so jih začeli pridobivati na internetu, in si lahko naše modele konfigurirajo s pomočjo tehnologije za navidezno resničnost DS Virtual Vision. Znamka DS je prisotna že v 38 državah, kjer je ustvarila in razvila ekskluzivno distribucijsko mrežo, ki šteje že 400 trgovin DS STORE in salonov DS SALON širom celega sveta.

Drzen SUV znamke DS automobiles

 DS 7 CROSSBACK je znamki prinesel novo dinamiko in ji zastavil zelo visoke cilje z vidika dizajna, udobja in tehnologije. DS Automobiles predstavlja najboljše iz francoskega prestiža in temelji na naslednjih dveh stebrih: na eni strani prefinjenost, ki jo poveličujeta kreativnost in plemenitost materialov, na drugi strani pa ultra tehnološki značaj.

DS 7 CROSSBACK se je uveljavil kot zastavonoša znamke DS Automobiles. Proizvodnja tega modela poteka v Evropi in na Kitajskem, na prodaj pa je vsepovsod, kjer je znamka prisotna. Poleg tega DS 7 CROSSBACK predstavlja temelje stilske zasnove, ki jih je moč uzreti pri vse ostalih modelih DS: razkošna razmerja, izjemno izčiščen in osupljiv dizajn. Poleg tega smo uspeli izkoristiti tudi našo dediščino in obdržati inovativni duh modela DS iz leta 1955. Z vidika udobnega vzmetenja, brezskrbnosti za volanom in užitkov v vožnji je DS 7 CROSSBACK v celoti usklajen z originalnim modelom DS. DS 7 CROSSBACK predstavlja idealno sintezo med francoskim prestižem in nadstandardnimi tehnološkimi inovacijami.”

 Želja po elektrifikaciji

Z izvedenko s priključnim hibridnim motorjem E-Tense 4X4 DS ponuja še več ekskluzivnosti in vrhunske tehnologije. Elektrifikacija je v osrčju znamkine strategije in danes vsi novi modeli DS ponujali izvedenke na 100 % električni pogon ali hibridni polnilni pogon. DS 7 CROSSBACK je prvi rezultat produktnega načrta z visoko dodano vrednostjo in DS Automobiles napoveduje, da bodo leta 2025 te tehnologije predstavljale več kot tretjino njihovih prodanih primerkov.