Gospodarska vozila

Scania Slovenija praznuje odprtje nove servisne delavnice v Kranju

Otvoritev servisne delavnice v Kranju je pomemben mejnik za podjetje Scania Slovenija, saj poudarja predanost odličnosti storitev in zadovoljstvu strank. Generalna direktorica Urška Fon Satler in direktor Teodor Naka sta se zahvalila strankam, partnerjem in zaposlenim ter izpostavila prihodnje širitve. Župan mestne občine Kranj, gospod Matjaža Rakovec, je na dogodku tudi preizkusil električno vozilo Scania, ki predstavlja zavezanost podjetja k inovativnosti in trajnosti.

Scania Slovenija je z veseljem naznanila otvoritev svoje najnovejše servisne delavnice v Kranju, ki je bil zaznamovana z zavezami k vrhunski kakovosti storitev ter trajnostnim razvojem. Inavguracijski dogodek, ki se je odvil 11. aprila 2024, je bil prava priložnost za proslavitev tega pomembnega mejnika skupaj s strankami, partnerji ter spoštovanimi gosti, med katerimi je bil tudi župan Mestne občine Kranj, gospod Matjaž Rakovec.

Urška Fon Satler, generalna direktorica regije Scania East Adriatic, je izpostavila izjemne dosežke in napovedala nove širitve servisne mreže v regiji. V svojem govoru je izrazila hvaležnost strankam, poudarila močne odnose, vzpostavljene v preteklih letih, in izrazila zaupanje v njihovo nadaljnje partnerstvo. Poudarila je Scaniino neomajno zavezanost zagotavljanju izjemne storitve v regiji ter dejala, da odprtje servisne delavnice v Kranju predstavlja še en pomemben korak v izboljšanju le-te.

Teodor Naka, direktor podjetja Scania Slovenija, je prav tako izrazil hvaležnost strankam in partnerjem, priznavajoč njihovo ključno vlogo pri uspehu podjetja. Pohvalil je predanost in trdo delo zaposlenih v Scania Slovenija in s tem poudaril njihov prispevek k izjemni poti podjetja.

Na dogodku je Urška Fon Satler gospodu Rakovcu predstavila električno vozilo Scania, simbolizirajoč zavezanost trajnosti in inovacijam podjetja Scania Slovenija. Po predstavitvi je gospoda Rakovca Scaniin izkušen trener voznikov odpeljal na prvo testno vožnjo, kjer je prikazal napredne funkcije in zmogljivosti električnega vozila. Tekom dneva pa so tudi ostali gostje izkoristili priložnost, da preizkusijo električno vozilo Scania in se tako neposredno seznanijo z inovativno tehnologijo.

Inavguracijski dogodek v Kranju je tako simbol izražanje zahvale strankam, partnerjem in zaposlenim ter poudarjanje zavezanosti k kvaliteti storitev in inovacijam.