Gospodarska vozila

Prenovljena paleta Renaultovih LGV

Lansko leto je bilo za Renaultova lahka gospodarska vozila rekordno, saj so na trg poslali 620.000 vozil. Z namenom da številke še izboljšajo, Renault ponuja svojo že znano gamo vozil z obnovljeno oblikovno identiteto.

Master ima sedaj večji in bolj robusten sprednji del, novo notranjost in nove asistenčne sisteme: rear view assist, side assist, wind assist …

Izboljšani pa so tudi motorji, kjer najmočnejša izvedba sedaj ponuja 190 KM in 400 Nm navora. Motorji so sedaj še bolj učinkoviti a kljub temu bolj varčni. Na voljo pa je tudi električna izvedba Master Z.E.

Trafic je prav tako prejel lepši sprednji del z modernejšimi lučmi, v notranjosti pa boljše materiale, izboljšan motor ter novi samodejni EDC menjalnik z dvojno sklopko.

Alaskan, kot predstavnik pick-up segmenta je prav tako prejel stilske osvežitve, višji nivo varnosti ter za 100 kilogramov povečano nosilnost (1,1 tona).  

Z novim konceptom Kangoo Z.E. pa Renault najavlja kako naj bi izgledal novi Kangoo, katerega lahko pričakujemo v prihodnjem letu.