Nova Renaulta Trafic Combi in Spaceclass

Renault predpremierno predstavlja novo ponudbo potniških različic modela Trafic, v kateri sta dve različici: novi Renault Trafic Combi in novi Renault SpaceClass.

Novi Trafic Combi je predvsem namenjen poklicnim prevoznikom oseb (podjetja ali skupnosti) in velikim družinam. Ustreza njihovim potrebam po prostornosti in prilagodljivosti, ne da bi sklepal kompromise pri udobju ali številu sedežev.

Novi Renault SpaceClass ustreza pričakovanjem najbolj zahtevnih voznikov in potnikov, ki potrebujejo vsestranskost, prostornost in ekskluzivno udobje. Specialisti za prevoze pomembnih gostov in turistične vožnje bodo lahko izbrali izvedenko Signature z notranjim prostorom »poslovnega razreda«. Kupcev, ki iščejo sredstvo za pobeg, ne bo pustila na cedilu izvedenka Escapade.

Izrazen zunanji videz in nova karoserijska barva Rouge Carmin

Nova Trafic Combi in SpaceClass se ponašata z novim vodoravnim pokrovom motorja in pokončno masko, ki jima daje bolj izrazit videz čvrstosti. Ob tem je njun videz bolj prefinjen in izrazen z novima odbijačema in žarometoma z izključno svetilnimi diodami (full LED), katera povezuje kromasta linija, ki posnema značilni Renaultov svetlobni pečat v obliki nasproti obrnjenih črk C. Nova Trafic Combi in SpaceClass imata električno sklopljivi zunanji vzvratni ogledali, nova 43-centimetrska (17”) platišča – brušena za SpaceClass – in bolj elegantne okrasne pokrove koles. Na voljo bosta v sedmih karoserijskih barvah, vključno z novo karminsko rdečo (Rouge Carmin), ki poskrbi za bolj bleščeč videz. Nova Trafic Combi in SpaceClass se prilagajata vsem željam svojih kupcev.

Prenovljena notranjščina, optimiziran prostor

Povsem nova armaturna plošča, poudarjena z vodoravnim pasom, ki se zliva v oblogi vrat, daje vtis večje prostornosti. Notranjščina ima nova odlagalna mesta. Nova glava prestavne ročice in robovi upravljal klimatske naprave so ozaljšani s kromastimi vložki. Nove barve in materiali bogatijo možnosti prilagoditev osebnim željam, ki so kupcu na voljo. Novi SpaceClass izstopa z ekskluzivno armaturno ploščo elegantne meteorno sive barve (Gris Météor).

Kupci so vedno visoko cenili prostornost Trafica in tudi nova Trafic Combi in SpaceClass ponujata uporaben prtljažni prostor velikosti do 1,8 m³ in vzorno prilagodljivost ureditve za do 9 potnikov.

 

Inovacije, vgrajena povezljivost

V Trafic prihaja multimedijska naprava Renault EASY LINK z navigacijo. Združljiva je z aplikacijama Android Auto in Apple CarPlay, za prikaz ima 20-centimetrski (8”) zaslon in jo dopolnjuje indukcijski polnilnik pametnih telefonov, ki omogoča celodnevno povezanost. Z notranjimi odlagalnimi mesti skupne prostornine 86 litrov nova Trafic Combi in SpaceClass ponujata poenostavljen dostop do odlagalnih mest in gresta še dlje z novim predalom Easy Life, ki na dosegu rok ponuja več kot 6 litrov velik shranjevalni prostor!

Pomagala za vožnjo, varnost in udobje v vožnji

Za povsem sproščeno in varno vožnjo imata nova Trafic Combi in SpaceClass nova pomagala za vožnjo najnovejšega rodu. Med njimi so: prilagodljiv regulator hitrosti za vzdrževanje izbrane hitrosti, medmestni aktiven sistem pomoči pri zaviranju za opozarjanje voznika in zaviranje namesto njega ali nje v izogib trku, in opozorilnik na prehajanje oznak voznega pasu, ki opozori na nehoteno prečenje prekinjene ali neprekinjene črte. Še ena novost je opozorilnik za mrtvi kot, ki olajšuje menjave voznega pasu. Nova čelna varnostna blazina, zasnovana za dva potnika, prav tako povečuje varnost.

Dizelski motorji, samodejni menjalnik EDC

Nova Trafic Combi in SpaceClass bosta na voljo s tremi dizelskimi motorji: novim dCi 150 (z ročnim ali samodejnim EDC menjalnikom), ki je pridobil za 3,7 kW (5 KM) moči, novi dCi 110 (z ročnim menjalnikom) in motor dCi 170 (s samodejnim menjalnikom EDC). Nova Trafic Combi in SpaceClass ponujata širšo izbiro, ki je prilagojena raznovrstnim potrebam kupcev. Samodejni 6-stopenjski menjalnik EDC z dvema sklopkama, ki je na voljo z motorjema dCi 150 in dCi 170, izboljšuje udobnost in živahnost vožnje z jasnim in naglim odzivanjem na prestavljanje. Motorji so opremljeni s tehnologijo Stop & Start in tako prilagojeni novim okoljskim normam Euro 6D FULL.

VERSION BUS