Gospodarska vozila

Hoedlmayr Slovenija širi poslovne prostore

Podjetje Hoedlmayr Slovenija je pred kratkim investiralo 300.000 evrov v širitev poslovnih prostorov. Tako so pridobili nove površine v velikosti 500 kvadratnih metrov. Cilj naložbe je bil ustvariti dodatna in privlačnejša delovna mesta ter spodbujati učinkovitejše sodelovanje. Sedaj 20 sodelavcev v oddelkih za logistiko, upravljanje voznega parka, vnos naročil in carinjenje skupaj dela pod eno streho.

Kako dobro opravlja svoje delo sedanjih 20 zaposlenih v pisarni, kažejo naslednje številke: sodelavci podjetja Hoedlmayr Slovenija dnevno upravljajo 93 lastnih in več tovornjakov njihovih podizvajalcev, kar na leto nanese 100.000 vozil in več kot 12 milijonov prevoženih kilometrov.

Privlačnejši pogoji na delovnem mestu

“Pri nas je lahko zelo pestro,” se nasmehne Agata Kržič, ko začne opisovati način dela v oddelku logistike pri podjetju Hoedlmayr Slovenija: “Če se samo polovica naših dispečerjev v pisarni hkrati pogovarja po telefonu, lahko raven hrupa v pisarni postane precej mejna. Dovolj velik prostor je torej ključnega pomena. Poleg tega smo sprejeli ukrepe za uravnavanje hrupa in montirali protihrupne panele.”

Poleg izboljšanih osnovnih pogojev spodbujajo že sedaj dobro sodelovanje znotraj skupin. V ta namen so uredili posebne prostore za srečanja in pogovore.