Renault v ponudbo dostavnikov uvaja novi express van

Ta praktičen in učinkovit dostavnik je primeren predvsem za podjetja, ki iščejo najboljše razmerje med ceno in uporabno vrednostjo, saj izpolnjuje njihove bistvene potrebe. Novi Express Van izdelujejo v Renaultovi tovarni v Tangerju, v Evropi in drugod pa bo naprodaj od aprila 2021.

Novi Express Van: 4 ključne značilnosti!

  • Olajšano bivanje zahvaljujoč odlagališčem s skupno skoraj 48 litrov prostornine, največ v tem razredu.
  • Enostavno nakladanje: posebno široka drsna bočna vrata (716 mm). Največja dolžina tovornega prostora za pregradno steno (1,91 m) in tudi največja prostornina na trgu (do 3,7 m³).
  • Več povezljivosti: indukcijski polnilnik, do tri vtičnice USB in štiri električne vtičnice 12 V ter multimedijska naprava EASY LINK z 20-centimetrskim (8”) zaslonom z zrcaljenjem pametnega telefona in navigacijo.
  • Večja varnost s kamero in sistemom pomoči za preglednost za vozilom (Rear View Assist), sistemi za izboljšanje preglednosti nad mrtvimi koti in sistemom za nadzor nad nihanjem prikolice (Trailer Stability Assist) za bolj varno lego na cesti.

Novi Express Van prihaja na slovenski trg z dizelskima motorjema 1,5 Blue dCi 75 in Blue dCi 95, ki jamčita omejeno porabo goriva.  Motorja imata 55 kW in 220 Nm oziroma 70 kW in 240 Nm) v kombinaciji s šeststopenjskim ročnim menjalnikom.

Pri nas bo na voljo od 13.000 evrov + DDV naprej.