Prostorni novi Opel Combo Life

 Opel nadaljuje s svojo ofenzivo izdelkov, saj na trg pošilja še novi model Opel Combo Life, čudovit družinski avto, poln inovacij, s katerimi je vse mogoče. Combo pete generacije temelji na novi arhitekturi. Je izjemno prostoren, praktičen in vsestranski, opremljen z drsnimi zadnjimi vrati na eni ali obeh straneh in ga je možno naročiti v kratki (4,40 metra) ali dolgi (4,75 metra) različici ter s petimi ali sedmimi sedeži.

Še bolj osupljivo novi Opel Combo Life dviga letvico na področju tehničnih ambicij v tem segmentu, raven varnosti in udobja pa dosegata novo razsežnost. Opremljen je s tehnologijami in sistemi za pomoč vozniku, dobro znanimi iz segmenta kompaktnih vozil ali športnih terencev, kot so opozorilo ob voznikovi utrujenosti, vzvratna kamera s prikazom iz ptičje perspektive z zornim kotom 180°, projekcijski zaslon in IntelliGrip ter s funkcijami za udobje, med katere zagotovo sodita ogrevanje sedežev in ogrevanje volana z usnjenim oblazinjenjem. Novost v Oplovi zbirki asistenčnih sistemov je zaščita stranice, ki vozniku pomaga pri počasnem zavijanju. Za povrh novi Opel Combo Life očara tudi s svojim videzom, saj ga odlikujejo drzna skladnost ter čvrste in mišičaste poteze.

Combo Life je na voljo tudi z za Opla značilnimi najsodobnejšimi sistemi za informacije in razvedrilo, združljivimi z aplikacijama Apple CarPlay in Android Auto ter do osempalčnim kapacitativnim barvnim zaslonom na dotik. Da se bodo potniki še bolj zabavali, poskrbijo različne možnosti za polnjenje naprav. Priključki USB v prvi in drugi vrsti zagotavljajo, da bodo tablice in pametni telefoni polni tudi med spremljanjem najljubših otroških junakov na YouTubu. 230-voltna vtičnica v prostoru za noge spredaj omogoča celo priklop prenosnega računalnika. To pa še ni vse: z induktivno polnilno podlogo pod stikali klimatske naprave je možno brezžično napolniti združljive pametne telefone.

Prevoz velikih količin prtljage, obilice športne opreme ali celo velikih psov do izbranega počitniškega cilja je za lastnike Opel Comba nekaj običajnega. Prostornina prtljažnika petsedežne različice s standardno dolžino znaša najmanj 597 litrov. Vsi, ki potrebujejo še več prostora, lahko izberejo različico z dolgo medosno razdaljo, v kateri meri prostornina prtljažnika najmanj 850 litrov.

Za pogon Opel Comba Life bodo lahko kupci izbirali med različnimi bencinskimi motorji z neposrednim vbrizgom in dizelskimi motorji, obe vrsti pa delujeta s turbopolnilnikom. Vsi pogoni zmogljivost za uživanje v vožnji dopolnjujejo z varčnim delovanjem. Motorji so usklajeni s pet- ali šeststopenjskim ročnim menjalnikom, za doplačilo pa je prvič v tem segmentu na voljo tudi osemstopenjski avtomatski menjalnik.