Avtomobilizem

Ni čas za smrt

Po štirih letih čakanja, bomo ljubitelji filmov o najbolj znanem agentu njenega veličanstva 007 Jamesu Bondu, letos dočakali novo nadaljevanje. Nov film nosi naslov “Ni čas za smrt (No time to die)”. Žal je tudi v filmsko industrijo posegel korona virus, tako da so snovalci premiero filma iz 2. aprila prestavili na november. A film je gotov in res ni čas za smrt, saj vas bo akcija povsem prevzela in navdušila, kar lahko vidite tudi v napovedniku.

Pri snemanju filma je s svojimi logističnimi uslugami v veliki meri pomagalo podjetje DHL. To je že petič, da DHL sodeluje pri snemanju filma o Jamesu Bondu, saj se je sodelovanje pričelo leta 2006 ob nastajanju filma Casino Royal.

DHL je pri snemanju zadnjega filma prevažal celotno opremo za film in kaskaderske scene. Prevažali so tudi legendarni Aston Martin, pa opremo za podvodno snemanje, obleko in razne druge rekvizite. Kot logistični partner je DHL ves čas skrbel za opremo obeh filmskih ekip in prevažal robo med snemalnimi lokacijami od Norveške, preko Jamajke, Italije in seveda Velike Britanije.