Avtomobilizem

CITROËN BO NASLEDNJI DVE LETI MOBILNI PARTNER SLOVENSKIH SMUČARSKIH TEKAČEV

Smučarska zveza Slovenije in Citroën Avtohiša Kranj sta združili moči pri zagotavljanju vrhunskih mobilnih pogojev za slovenske smučarje tekače in podpisali sponzorsko pogodbo, v okviru katere bo blagovna znamka Citroën dve leti zagotavlja mobilnost reprezentance.

Ključe novega Citroëna C3 je Anamariji Lampič predal Aleš Kerbler, vodja prodaje v Avtohiši Kranj. Ključe ostalih vozil je prevzel predsednik panoge za tek na smučeh pri Smučarski zvezi Slovenije, Roman Beznik z besedami: »Veseli smo partnerstva s Citroënom, ki že stoletje stremi k inovativnim in udobnim oblikam mobilnosti. Hvaležni smo Avtohiši Kranj za posluh in pomoč pri doseganju vrhunskih rezultatov slovenskih smučarskih tekačev.«

Slovenska reprezentanca v teku na smučeh vsako sezono z avtomobili prevozi Evropo po dolgem in počez. Zato je pomembno, da se v vozilih počutijo udobno in varno. To je zagotovo prednost Citroëna. Anamarija Lampič, dobitnica srebrne medalje z zadnjega Svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju in nosilka bronaste medalje v skupnem seštevku sprinta v pretekli sezoni, bo tudi v prihajajoči sezoni naš glavni adut za uspehe, katerih del je postala tudi blagovna znamka Citroën.

»Pri Citroënu se dobro zavedamo, da je potrebno podpreti vrhunske slovenske športnike. Blagovna znamka je vedno izstopala zaradi svoje sposobnosti, da se spopade in osvoji drzne športne izzive. Zmage in športni uspehi so del našega DNK-ja. Ponosni smo, da z vozili Citroën dodajamo košček v mozaiku na poti do vrhunskih športnih dosežkov naših smučarjev tekačev.« je strnil Garin Luka, direktor Avtohiše Kranj.